Loistelias ja monipuolinen Anno 1800 tuo historian tapahtumat nyt myös pelikonsoleille

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tarjoaa Anno 1800 -strategiapelille ilmaisen testijakson tänään julkaistun konsoliversion kunniaksi.

Tietokoneilla suosituksi tullut Anno 1800 -strategiapeli tuo kaupunkisuunnittelun, valtion teollistumisen ja teknisen kehityksen osaksi isompaa kokonaisuutta. Näitä aiheita käsittelevä ja tietokoneilla hyvin menestynyt pelisarja tuodaan nyt ensimmäistä kertaa pelikonsoleille. Samalla peli on muokattu hallittavuudeltaan ja ohjattavuudeltaan konsolipelaamiseen sopivaksi, mikä tarkoittaa muun muassa keskeisiä uudistuksia käyttöliittymän osalta. Näiden muutosten ansiosta Anno 1800 vetää konsoliversiona vertoja sen tietokoneversiolle.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen historiaan sijoittuva strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Kaupungin monet tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Jotta asuinyhteisö ja sen talous palveluineen voisi kukoistaa, on tärkeää sijoittaa myös kulttuuriin, viihteeseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Puistojen ja erilaisten tapahtumapaikkojen ohella tarvitaan myös kaupankäynnin ja tuotannon rakennuksia, unohtamatta aikakaudelle hyvin keskeistä laivateollisuutta. Myös maanpuolustukselliset ratkaisut ovat tärkeitä muistaa valtion turvallisuuden nimissä.

Rakentamisen, sotilasvarustelun ja kaupunkisuunnittelun lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Koska kaikki eri seikat ja tekijät vaikuttavat toisiinsa, joutuu pelaaja toisinaan vaikeiden päätösten eteen tasapainoa etsiessään. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää moninpelitilan, joka haastaa pelaajat yksinpelistä poikkeavalla tavalla tarjoten tekemistä lukemattomiksi tunneiksi.

Pelin perusversion lisäksi saatavilla on Deluxe-versio, joka sisältää kaikki suuret päivitykset ja kolme lisäosaa, jotka täydentävät pelin valikoimaa kosmeettisin lisäyksin. Lisäksi peliä on mahdollista päivittää erikseen myytävillä kosmeettisilla täydennyspaketeilla. Pelimusiikkia sisältävä Anno 1800 Post Launch Compilation part 2 -ääniraita julkaistaan 31. maaliskuuta suoratoistopalveluissa. Se täydentää jo olemassa olevaa ääniraitaa uusilla kappaleilla ja samalla juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Anno 1800 -peliä pääsee pelaamaan ilmaiseksi sekä pc-tietokoneilla että pelikonsoleilla 16.–23. maaliskuuta välisen ajan.

Anno 1800 on nyt saatavana sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


3 kommenttia artikkeliin ”Loistelias ja monipuolinen Anno 1800 tuo historian tapahtumat nyt myös pelikonsoleille”

Vastaa