Mario ja Rabbids-jänöt aloittavat uuden seikkailun odotetun lisäosan myötä ja tarjoavat samalla ilmaista pelattavaa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa rakastettua Mario + Rabbids Sparks of Hope -peliä The Tower of Doooom -lisäosalla.

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapeli on saanut arvostelijoilta paljon kehuja, mutta seikkailu ei pääty päätarinan läpäisyyn. Pelin ensimmäinen laajennusosa, The Tower of Doooom, tarjoaa uusia pelimekaniikoita ja runsaasti lisää tekemistä. Demoversio laajennoksesta on julkaistu, joten pelistä kiinnostuneet voivat tutustua Marion ja Rabbids-jänien värikkääseen maailmaan taktisella otteella.

Pelin demoversio on saatavilla Nintendo eShop -kauppapaikasta ja sisältää kokonaisuudessaan pelin prologin ja osan ensimmäisestä planeetasta. Se tarjoaa noin kahden tunnin verran tekemistä, ja tapahtumapaikkana on muun muassa Beacon Beach, jossa pelaaja voi ratkoa alueen mysteereitä ja taistella pimeyden riivaamia vihollisia vastaan.

The Tower of Doooom -lisäosa on saatavilla vain pelin kausikortin omistajille. Lisäosa vie sankarihahmot salaperäiseen torniin, jossa he tapaavat sen emännän, madame Bwahstrellan. Hän tarvitseekin sankareita avukseen, sillä pahansisuinen Cursa on sijoittanut apureitaan torniin. Torniin kiipeämällä sankarit nujertavat paitsi Cursan apulaisia, myös törmäävät vanhaan Spawny-ystäväänsä.

Lisäosa tarjoaa pääpeliä taisteluvetoisemman pelimuodon, joka rakentuu proseduraalisesti luotujen tornikenttien alati haastavampaan sisältöön. Neljällä hahmolla alkava tarina kehittyy etenemisen kautta, kun hahmot saavat uusia voimia ja ominaisuuksia. Tämä tuo mukaan omanlaisen taktisen ulottuvuuden pelin edetessä, kun vastassa olevat viholliset tuntuvat haastavilta ja vaikeilta.

The Tower of Doooom -lisäosa tarjoaa uudelleenpeluuarvoa ja vaikeammalla vaikeustasolla pelattaessa luvassa on lisää kosmeettisia palkintoja. Tämä tekee siitä oivallisen haastekokonaisuuden sekä uusille pelaajille että vanhoille konkareille.

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapeli on saatavilla perusversiona ja Gold-painoksena. Pelin kausikortti on ostettavissa erikseen peruspelin rinnalle, kun taas kultapainoksen omistajat saavat sen osana pelikokonaisuutta.

Mario + Rabbids Sparks of Hope sekä sen lisäosa ovat saatavana Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/mario-rabbids/sparks-of-hope

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Mario ja Rabbids-jänöt aloittavat uuden seikkailun odotetun lisäosan myötä ja tarjoavat samalla ilmaista pelattavaa”

Vastaa