OnePlus Nord 3 5G: Edullinen huippupuhelin mobiilipelaajille

OnePlus Nord 3 5G on OnePlusin uusin keskihintaluokan älypuhelin, joka julkaistiin heinäkuussa 2023. Puhelimessa on huippuluokan ominaisuuksia, kuten 120 Hz AMOLED-näyttö, MediaTek Dimensity 9000 -prosessori ja 5G-tuki. Nord 3 5G onkin oiva valinta mobiilipelaajille, jotka haluavat hyvän suorituskyvyn ja sulavan pelikokemuksen ilman, että tarvitsee maksaa huippuluokan puhelimesta.

Näyttö

OnePlus Nord 3 5G:n 6,74 tuuman AMOLED-näyttö on yksi puhelimen parhaista ominaisuuksista. Näytön resoluutio on 2772 x 1240 pikseliä, ja se tukee 120 Hz virkistystaajuutta. Näytön värintoisto on erinomainen, ja se on erittäin kirkas ja selkeä myös auringonpaisteessa. 120 Hz virkistystaajuus puolestaan tekee pelaamisesta sulavaa ja responsiivista.

Suorituskyky

OnePlus Nord 3 5G:ssä on MediaTek Dimensity 9000 -prosessori, joka on yksi tehokkaimmista mobiiliprosessoreista markkinoilla. Prosessori tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn niin pelaamiseen kuin muihinkin raskaisiin tehtäviin, kuten videoiden editointiin ja 3D-grafiikkaan.

Muisti ja tallennustila

OnePlus Nord 3 5G on saatavilla kahdessa muistiversiossa: 8/128 GB ja 16/256 GB. Molemmat versiot tarjoavat riittävästi muistia ja tallennustilaa päivittäiseen käyttöön. Jos kuitenkin haluat pelata vaativimpiakin pelejä ja tallentaa paljon valokuvia ja videoita, kannattaa harkita 16/256 GB -versiota.

Kamera

OnePlus Nord 3 5G:ssä on kolmoiskamerajärjestelmä, jossa on pääkamera, ultralaajakulmakamera ja makrokamera. Pääkamera on 50 megapikselin kennolla varustettu, ja se tarjoaa hyvät kuvat ja videot sekä päivä- että yöaikaan. Ultralaajakulmakamera on 8 megapikselin kennolla varustettu, ja se sopii hyvin maisemakuviin ja ryhmäkuviin. Makrokamera puolestaan on 2 megapikselin kennolla varustettu, ja se sopii hyvin lähikuviin pienistä kohteista.

Akku ja lataus

OnePlus Nord 3 5G:ssä on 4500 mAh akku, joka riittää helposti koko päiväksi normaalikäytössä. Puhelimen mukana tulee 80 W:n pikalaturi, joka lataa akun täyteen vain 30 minuutissa.

Muita ominaisuuksia

OnePlus Nord 3 5G:ssä on monia muitakin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hyvän vaihtoehdon mobiilipelaajille. Puhelimessa on esimerkiksi 5G-tuki, joka mahdollistaa nopeat verkkoyhteydet myös liikkeellä ollessa. Lisäksi puhelimen sormenjälkitunnistin on nopea ja luotettava.

Plussat

  • Erinomainen näyttö
  • Tehokas suorituskyky
  • Riittävästi muistia ja tallennustilaa
  • Pitkä akunkesto
  • 5G-tuki

Miinukset

  • Ei vesi- tai pölysuojausta
  • Kamerajärjestelmä ei ole huippuluokan

Yhteenveto

OnePlus Nord 3 5G on erinomainen valinta mobiilipelaajille, jotka haluavat hyvän suorituskyvyn ja sulavan pelikokemuksen ilman, että tarvitsee maksaa huippuluokan puhelimesta. Puhelimessa on huippuluokan 120 Hz AMOLED-näyttö, tehokas MediaTek Dimensity 9000 -prosessori ja riittävästi muistia ja tallennustilaa. Lisäksi puhelimen akku kestää hyvin ja se tukee 5G-verkkoja.

Tilaa Koomikko taikuri JP Pirinen tilaisuuksiin

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa