Overpass 2 -ajopelissä ei pelätä esteitä eikä kolhuja

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Overpass 2 -ajopeli tuo odotettua jatkoa maastossa tapahtuvaan kilpa-ajamiseen, jossa esteet ovat vain hidasteita.

Siinä missä perinteiset kilpa-ajopelit ja muut autopelit keskittyvät esittelemään urheiluautojen vauhtia tasaisilla asfalttiradoilla, Overpass-ajopeli vei mönkijämäisten maastoajoneuvojen parissa kisaamisen keskelle vaikeaa tannerta ja haastavia maastoratoja. Tämä poikkeava pelikonsepti toi uudenlaista ajamisen iloa monille ajopelien ystäville, sillä uudenlainen tapa kisata tuntui raikkaalta ja erilaiselta.

Overpass 2 jalostaa vaikeassa maastossa kisaamisen iloa seuraavalle tasolle ja tuo rajusti jousitetut ajoneuvot virtuaalisen kisaamisen keskiöön. Olipa kyse puunrunkojen, maakuoppien tai kivien täyttämästä ajoväylästä tai vaikeista kallioista jyrkkine rinteineen, Overpass 2 haastaa ajajansa ottamaan mittaa toisistaan haasteita uhmaten. Perinteisten urheiluautojen sijasta mittaa otetaan iskua kestävillä erikoisautoilla, jotka eivät pienistä hidasteista välitä. Siinä missä tavalliset kaarat jäisivät näillä reiteillä jumiin heti alkuunsa, Overpass 2:n hurjat kulkuneuvot tarjoavat vääntöä mitä hurjimmissa olosuhteissa.

Edeltävästä pelistä tuttu konsepti on pistetty uusiksi ja luvassa on entistä parempi ajokokemus, kauniimmat grafiikat, uusia kulkuneuvoja ja aiempaa hurjempia kisaratoja. Monipuoliset kisamuodot, peräti viisi eri maastotyyppiä, yli 30 rataa ja jopa viisi toisistaan poikkeavaa pelimuotoa tarjoavat ajokokemuksia moneen makuun. Lisäksi kokonaisuus on kruunattu yli 35 virallisesti lisensoidulla ajoneuvolla.

Overpass 2 julkaistaan 19. lokakuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
https://play-overpass.com/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Overpass 2 -ajopelissä ei pelätä esteitä eikä kolhuja”

Vastaa