Session: Skate Sim -skeittipeli tarjoaa lisää pelattavaa täyteläisellä laajennuspaketilla

PAN Vision Finlandin jakeleman ja NACONIn julkaiseman Session: Skate Sim -rullalautapelin laajennusosa tuo mukanaan legendaarisen Chris Colen ja täysin uuden pelialueen.

Realistiseen ja yksityiskohtaiseen rullalautailuun täysillä uppoutuva skeittailupeli tunnetaan haastavasta, mutta palkitsevan tarkasta ohjaustavastaan sekä upeista peliympäristöistään. Näiden ohella peliin on mallinnettu joukko oikean elämän maineikkaita ja ennen kaikkea osaavia skeittilahjakkuuksia, jotka tuovat virtuaalisen skeittauksen eloon upealla tavalla.

Viime vuonna julkaistu Session: Skate Sim on nyt päivittynyt lisäsisältöä tarjoavalla pelilaajennuksella. Se sisältää legendaarisen skeittitaituri Chris Colen sekä uutena pelialueena hylätyn vesipuiston täynnä upeita paikkoja tempuille, hypyille ja grindeille.

Uuden ammattiskeittaajan taitoja pääsee koettelemaan myös seitsemän uuden tehtävän parissa. Samalla myös pelin varustepuoli on täydentynyt, sillä mukana on viisi uudenlaista dekkiä ja kuusi lisävarustetta. Waterpark & Chris Cole -lisäosa on saatavilla pelin kaikille alustoille.

Session: Skate Sim on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://session-skatesim.com/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa