Täältä tulee Rubber Royale- uusi rento battle royale Rubber Banditsin tekijöiltä

Hölmö, koukuttava ja kaoottinen hauskanpito odottaa!

Tanska, 3. lokakuuta – Flashbulb Games pomppii jännityksestä, kun heidän tuleva hassu ja energinen ragdoll-rähinäpelinsä Rubber Royale tekee suuren esiintymisen Steam Next Festissä 9.-16. lokakuuta. Liity mukaan hulppeaan riemuun! Voit pelata ilmaista Rubber Royale -demoa nyt Steamissa!

Tämä Rubber-IP:n uusin julkaisu noudattaa menestyksekkään Rubber Bandits -pelin tyyliä, joka ylitti juuri miljoona myytyä kappaletta Steamissa.


”Uskomme, että Rubber Banditsin kaaosta ja sekoilua sisältävä casual royale oli seuraava looginen askel.” 

Flashbulb Games

Nauti hullunkurisesta ja kaoottisesta pelikokemuksesta, jossa on rakastettavia horjuvia idiootteja huippunopeassa tyrmäyspeliympäristössä. Rubber Royale on helppo omaksua ja oppia. Hyppää vain mukaan, muokkaa hahmosi ja taistele tuntemattomia tai ystäviä vastaan useissa eri pelitiloissa, ja viimeinen pystyssä oleva on koko hullunmyllyn voittaja.

Rubber Royalessa 16 pelaajaa (demossa 8) taistelee toisiaan vastaan kolmessa eri pelitilassa: Racing, Knock-out ja Throw-out. Hupaisa, koukuttava ja kaoottinen hauskanpito odottaa rentojen pelien faneja hulvattomalla pelikokemuksellaan.

Pelin ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Välitön toiminta
  • Suuret, tuhoutuvat areenat
  • Monipuolinen asearsenaali, josta valita
  • Klassiset, helposti ymmärrettävät pelitilat

Tämä live-moninpeli saa jatkuvaa tukea vaihtuvilla pelitiloilla, hahmoilla ja muulla, jotta se pysyy jännittävänä ja merkityksellisenä!

Rubber Royale ilmestyy vuonna 2024.

Tietoja Flashbulb Gamesista

Flashbulb perustettiin vuonna 2016 luomaan Trailmakers. Olemme yksilöllisesti alojemme asiantuntijoita ja meillä on taistelukokemusta tiiminä. Useimmat meistä ovat työskennelleet yhdessä vuosia Microsoftin nyt suljetussa ”Press Play” -studiossa, ja muut ovat tulleet huippustudioista, kuten Rare, IO ja CCP. Visiona on sytyttää luova kipinä kaikissa. Haluamme luoda pelejä, joiden kanssa voi leikkiä – ei vain pelata. Pelejä, jotka antavat pelaajille työkaluja ja ympäristöjä, joiden avulla he voivat luoda oman versionsa hauskuudesta. flashbulbgames.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Täältä tulee Rubber Royale- uusi rento battle royale Rubber Banditsin tekijöiltä”

Vastaa