Taru sormusten herrasta -tarinoista tuttu Klonkku herää eloon omassa videopelissään

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailussa nähtävä Klonkku on syntynyt monen eri tekijän voimin.

Suositun fantasiakertomuksen suosituimpiin hahmoihin lukeutuva Klonkku on ainutlaatuinen tapaus monella tapaa. Oman pelinsä antisankarimainen päähahmo ei ole sen enempää roisto kuin sankarikaan, vaan persoonallisuushäiriöistä kärsivä oman tien kulkija. Toisaalta häntä ajaa palava himo saada käsiinsä houkutteleva mahtisormus, kun taas hahmon toista puolta kalvaa yksinäisyys ja muut inhimillisemmät tekijät.

Pelin tekemistä esittelevä videosarja pureutuu tällä kertaa Klonkun hahmon syntyyn sekä ääninäyttelyyn. Vuorosanojen, liikehdinnän, eleiden ja ilmeiden kautta Klonkun hahmo herää eloon. Pelintekijät aina ääninäyttelijöistä käsikirjoittajiin ja graafikoihin kertovat pelin eri työvaiheista. Kuka ja mitä Klonkku oikeastaan on, on kysymyspari, johon ei voi helposti vastata lyhyesti, mutta tulevan pelin myötä jokainen pelaaja on lähempänä vastauksen löytämistä kuin koskaan aiemmin.

The Lord of the Rings: Gollum julkaistaan 25. toukokuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
www.gollumgame.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa