Parhaat näppäimistöt testissä #1

Paras näppäimistö: Logitech MX Keys S

Näppäimistö on tietokonekokoonpanossasi keskeinen työkalu, joten sen on oltava mukava, miellyttävä käyttää ja ennen kaikkea toimiva. Olemme testanneet yli 200 näppäimistöä, ja tässä ovat valintamme parhaista tietokonenäppäimistöistä.

Logitech MX Keys S on mielestämme paras jokapäiväiseen käyttöön soveltuva näppäimistö useimmille ihmisille. Vaikka tämä näppäimistö ei ehkä tarjoa samoja suorituskyky- tai mukautusmahdollisuuksia kuin jotkut peli- tai harrastajanäppäimistöt, se tarjoaa täydellisen yhdistelmän rakenteen laatua, helppokäyttöisyyttä ja erinomaista kirjoituslaatua. Jos olet tottunut kirjoittamaan kannettavan tietokoneen näppäimistöllä, tunnet olosi kotoisaksi, koska se käyttää samoja sakselikytkimiä. Jokaisessa näppäimessä on pienet, lautasenmuotoiset kuopat, jotka pitävät sormesi keskitettyinä ja auttavat vähentämään kirjoitusvirheitä.

Keskiluokan paras: Epomaker TH80 Pro

Keskiluokan hintapisteessä suosittelemme Epomaker TH80 Pro -näppäimistöä. Tämä kompakti langaton näppäimistö tarjoaa paljon, mukaan lukien vaikuttavan rakenteen laadun ja valinnan kahden houkuttelevan näppäinkuvun teeman välillä, jotka sopivat asetukseesi. Voit myös valita erilaisten mekaanisten kytkinvaihtoehtojen välillä mieltymystesi mukaan. Jos olet uusi mekaanisten näppäimistöjen parissa, joko Epomaker Flamingo tai Epomaker Budergiegar -kytkimet ovat erinomaisia valintoja kirjoittamiseen, riippuen siitä, pidätkö täysin sileästä näppäimen painalluksesta vai sellaisesta, jossa on hieman taktiilista vastusta.

Budjettivalinta: Logitech Signature K650

Sen sijaan, että käyttäisi mekaanisia tai sakselikytkimiä, budjettiystävällinen Logitech Signature K650 käyttää kumidome-kytkimiä, jotka tarjoavat hiljaisen kirjoituskokemuksen. Tämä tekee siitä yhden parhaista toimistokäyttöön, asuntolahuoneisiin tai muihin jaettuihin työtiloihin. Sen rakenteen laatu ei ole yhtä korkea kuin edellä mainitulla Epomaker TH80 Prolla, mutta se on normaalia ottaen huomioon sen budjettihintapiste ja kokonaan muovinen rakenne.

Muita vaihtoehtoja

Jos etsit pelinäppäimistöä, tutustu valintoihimme parhaista pelinäppäimistöistä. Samoin, jos tiedät jo etsiväsi mekaanista näppäimistöä, paras mekaanisten näppäimistöjen artikkelimme voi auttaa sinua kaventamaan valintojasi entisestään. Tai jos olet tiukalla budjetilla, voit katsoa valintojamme parhaista edullisista näppäimistöistä.

Tärkeät ominaisuudet

  • Logitech MX Keys S: Langaton, USB-vastaanotin, Bluetooth, valkoinen taustavalo
  • Epomaker TH80 Pro: Langaton, useita mekaanisia kytkinvaihtoehtoja, ei Numpadia
  • Logitech Signature K650: Langaton, kumidome-kytkimet, ergonomiset ominaisuudet

Yhteenveto

Valitsemasi näppäimistö voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka mukava ja tuottava olet tietokoneellasi. Onneksi markkinoilla on monia erinomaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä sitten jokapäiväinen kirjoittaminen, pelaaminen tai erityisominaisuuksien tarve, löydät varmasti näppäimistön, joka sopii sinulle.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa