Testissä valokuvien matkatulostimet

Nykyään älypuhelimissa on upeita valokuvia, mutta digitaalinen aikakausi tarkoittaa, että nämä kuvat harvoin päätyvät tulostettuina kehyksiin tai leikekirjoihin. Kannettavat tai pikatulostimet pyrkivät muuttamaan tämän. Nämä kätevät, taskukokoiset laitteet antavat sinun tulostaa parhaat puhelinkuvasi missä tahansa ja lisätä niihin tehosteita, suotimia ja muita hauskoja lisäyksiä prosessin aikana.

Jos haluat jotain hieman retroa, voit myös ostaa kameran, joka tulostaa valokuvat samalla, kun otat niitä, aivan kuten vanhanaikaiset Polaroid-kamerat. Tässä on katsaus parhaisiin pikakameroihin ja -tulostimiin.

Polaroid Hi-Print – Paras kannettava tulostin

Polaroid Hi-Print on yksinkertainen, suoraviivainen digitaalinen tulostin, joka on edullisempi kuin useimmat kilpailijat, mutta tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun. Tulostus on hieman hitaampaa kuin useimmissa kilpailijoissa, noin 50 sekuntia, mutta tämä johtuu siitä, että se on sublimaatiotulostin. Tämä tarkoittaa, että tuloste tulee ulos ja sisään vähintään neljä kertaa lisätäkseen jokaisen värikerroksen sekä suojakalvon.

Mukana tuleva sovellus on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, ja siinä on mahdollisuus mukauttaa valokuvia kehyksillä, suotimilla, kuvasuhteen muutoksilla, tekstillä ja tarroilla. Sovellus synkronoituu myös kaikkien puhelimesi kuvakansioiden sekä WhatsAppin, Instagramin, Facebookin, Twitterin ja muiden kanssa.

Instax Square Link – Paras Instax-tulostin

Instax Square Link on tällä hetkellä ainoa kannettava tulostin, joka käyttää neliönmuotoisia tulosteita, ja se on myös Instaxin paras kannettava tulostin tähän mennessä. Tulostin on tyylikäs ja kevyt, ja se tuottaa kirkkaita, korkealaatuisia keskikokoisia kuvia helposti mukana tulevan sovelluksen kautta. Tulosteet tulevat ulos 12 sekunnissa ja kehittyvät noin 90 sekunnissa.

Sovelluksen ulkoasu voisi kaivata muutamia säätöjä, kuten tekstin koon suurentamista ja navigoinnin parantamista. Nämä ovat kuitenkin pieniä haittoja, jotka eivät juurikaan vaikuta tulostimen erinomaiseen yleislaatuun.

Listaus: Eri tulostinten ominaisuuksia

  • Polaroid Hi-Print: Erinomainen tulostuslaatu, kallis paperi
  • Instax Square Link: Neliönmuotoiset tulosteet, nopea tulostus
  • Instax Link Wide: Laajat tulosteet, vintage-tunnelma
  • Kodak Step: Edullinen, Zink-tulosteet
  • HP Sprocket Select: Suuremmat Zink-tulosteet, Bluetooth 5.0
  • Kodak Step Slim: Erinomainen kannettavuus, Zink-tulosteet

Kodak Step Instant Printer – Paras Zink-tulosteille

Kodak Step on yksi markkinoiden edullisimmista tulostimista Zink-tulosteille. Vaikka Zink-kuvat eivät ole yhtä vaikuttavia kuin Instaxin ja Polaroidin tuotteissa, niiden käyttökustannukset ovat paljon halvempia, eikä kehitysaikaa ole. Tulostin on yksinkertainen ja kompakti, ja se tukee jopa 25 kuvaa yhdellä latauksella.

HP Sprocket Select – Paras suuremmille Zink-tulosteille

HP Sprocket Select on Sprocket 200:n kolmannen sukupolven versio. Se tarjoaa Bluetooth 5.0 -yhteyden, jonka avulla useat puhelimet voivat yhdistää sovellukseen. Merkittävä parannus on, että Select tulostaa suurempia kuvia, jotka ovat kooltaan noin 2,3 x 3,4 tuumaa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa