Amazon Prime Suomi – vertailu muihin suoratoistopalveluihin

Amazon Prime Suomi on Amazonin tarjoama suoratoistopalvelu, joka sisältää laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen toimituksen Amazonin verkkokaupasta.

Amazon Prime Suomi -hinta

Amazon Prime Suomi -tilauksen hinta on 6,99 euroa kuukaudessa. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Amazon Prime Suomi -sisältö

Amazon Prime Suomi -palvelun sisällöstä löytyy elokuvia ja TV-sarjoja kaikista genreistä. Palvelussa on tarjolla sekä uusia että vanhoja elokuvia ja sarjoja, sekä kotimaisia että kansainvälisiä.

Amazon Prime Suomi -palvelun elokuvista ja sarjoista löytyy muun muassa:

 • Elokuvat: Jurassic World Dominion, Beast, The Wolf of Wall Street, John Wick: Chapter 4, Halloween Ends, Black Adam, Avatar: The Way of Water, The Black Phone
 • TV-sarjat: The Boys, The Expanse, The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Marvelous Mrs. Maisel, The Boys Presents: Diabolical, The Terminal List, The House of the Dragon
 • Lastenohjelmat: PAW Patrol: The Mighty Movie, Daddy Daughter Trip, Elemental, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Illumination Presents: Dr. Seuss’ The Grinch, Sing, Dr. Seuss’ The Lorax, The Lego Movie 2: The Second Part

Amazon Prime Suomi -ominaisuudet

Amazon Prime Suomi -palvelussa on tarjolla useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä käyttäjäystävällisen ja monipuolisen:

 • Laaja valikoima sisältöä: Amazon Prime Suomi -palvelussa on tarjolla laaja valikoima elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa.
 • Ilmainen toimitus Amazonin verkkokaupasta: Amazon Prime Suomi -tilaajat saavat ilmaisen toimituksen Amazonin verkkokaupasta.
 • Elokuvat ja TV-sarjat HD- ja UHD-laadulla: Amazon Prime Suomi -palvelussa on tarjolla elokuvia ja TV-sarjoja HD- ja UHD-laadulla.
 • Downlaod-ominaisuus: Amazon Prime Suomi -tilaajat voivat ladata sisältöä palvelusta offline-katselua varten.
 • Perheenjako: Amazon Prime Suomi -tilauksen voi jakaa jopa viiden henkilön kanssa.

Amazon Prime Suomi -arvostelu

Amazon Prime Suomi on kattava ja monipuolinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä. Palvelu on edullinen ja tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Amazon Prime Suomi -vinkkejä

 • Tutustu palvelun sisältöön huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Amazon Prime Suomi -palvelussa on tarjolla laaja valikoima sisältöä, joten kannattaa varmistaa, että palvelussa on tarjolla kiinnostavaa sisältöä juuri sinulle.
 • Käytä ilmaista kokeilua. Amazon Prime Suomi -palvelusta voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivää. Kokeilujakson aikana voit tutustua palvelun sisältöön ja päättää, sopiiko palvelu sinulle.
 • Jaa tilauksesi perheen kanssa. Amazon Prime Suomi -tilauksen voi jakaa jopa viiden henkilön kanssa. Tämän ansiosta tilauksen hinta on entistä edullisempi.

Amazon Prime Suomi -päätös

Amazon Prime Suomi on hyvä valinta, jos etsit kattavaa ja monipuolista suoratoistopalvelua. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, ilmaisen toimituksen Amazonin verkkokaupasta ja useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia.


Tässä muutamia aiheita alla vertaaliittymat.fi sivustolta:
Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous
Puhelinliittymä

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)CategoriesLuettavaa

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa