Assassin’s Creed -pelien ensimmäinen tarinaristeytys kutsuu pelaajan muinaiseen Kreikkaan ja viikinkien aikakauteen

Assassin’s Creed Crossover Stories yhdistää Assassin’s Creed Valhalla -seikkailussa Eivor-viikinkisoturin ja aiemmasta pelistä tutun Kassandra-kreikkalaistaistelijan yhteiselle tarinapolulle. Sen lisäksi Odyssey saa oman lisätarinansa joko Kassandran tai Alexiosin roolissa. Molemmat tarinat ovat ilmaiseksi ladattavia kullekin pääpelille: yksi Asssassin’s Creed Valhallalle ja toinen Assassin’s Creed Odysseylle.

Valhallan A Fated Encounter -tarinalaajennus edellyttää pelaajan saavuttaneen kotikylänsä tasolle neljä ennen sivutarinan aloittamista. Vastaavasti Odysseyn Those Who Are Treasured -tarina tulee pelattavaksi pelissä, kun pelaaja on suorittanut pelin ensimmäisen luvun läpi ja löytänyt Megarisin. On kuitenkin suositeltavaa pelata kummastakin pelistä ensin läpi koko päätarina välttyäkseen tarinapaljastuksilta.

Osana Ubisoftin 35-vuotista juhlaa on Assassin’s Creed Odyssey pelattavana ilmaiseksi 16.-19. joulukuuta välisen ajan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla ja Stadia-pelipalvelussa. Ilmaiskokeilun aikana peli on myös tarjouksessa 75 prosentin alennuksella.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18. Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed/valhalla

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa