Fantasy Town on nyt saatavilla iOS:lla ja Androidilla

Auta jälleenrakentamaan Arsendalin kuningaskunta viljelemällä, tutkimalla ja seikkailemalla tässä ainutlaatuisessa mobiiliviljelysimulaattorissa!

Hampuri, 18. heinäkuuta 2022 – gamigo gamigo ilmoittaa sen uuden maanviljelyssimulaatiopeli Fantasy Town olevan nyt saatavilla Androidilla ja iOS:lla. 

Tarina niin vanha kuin aika?

Fantasy Townissa pelaajat omaksuvat Arsendalin vastentahtoisen lordin roolin, kun he yrittävät salaa vältellä vastuutaan kaupungin johtamisesta. Kaupungin asukkaat estävät heidän lukemattomat yrityksensä päästä karkuun, sillä he vetävät pelaajan mukaan monenlaisiin tehtäviin, kuten sadonhoitoon, uusien rakennusten rakentamiseen, kansalaisten ilahduttamiseen ja moneen muuhun. Mitä enemmän kaupunki kukoistaa, sitä vaikeampaa pelaajan on päästä karkuun, varsinkin kun hän on saanut tietää lisää Arsendalin salaperäisestä menneisyydestä. 

Enemmän kuin istuta, viljele, toista

Maataloussimulaatiomekaniikan lisäksi Fantasy Town sisältää myös sekoituksen roolipeliä, seikkailua ja tutkimusmatkailua. Pelaajien on taisteltava hankalia peikkoja vastaan, nostettava kaupunkilaistensa tasoja, jotta heistä tulisi tehokkaampia sotureita tai käsityöläisiä, laajennettava kaupunkinsa rajoja, tutkittava uusia ja jännittäviä luolastoja etsiessään harvinaisia resursseja ja paljon muuta. Säännöllisesti järjestetään myös erikoistapahtumia, jotka palkitsevat pelaajat heidän osallistuttuaan useisiin hauskoihin minipeleihin, kuten arvoituksiin ja juoksuihin.

Minä olen ystäväsi 

Pelaajat voivat myös tehdä yhteistyötä lisäämällä ystäviä ja/tai perustamalla kiltoja, jotka auttavat toisiaan pitämään huolta kaupungeista toisten poissa ollessa. Sammuta tulipaloja, pelasta kasveja myrskypilviltä ja puolusta kaupunkeja lukemattomilta hirviöiltä, kuten krakeneilta. Tarjolla on myös kiltatapahtumia, joissa pelaajat voivat työskennellä yhdessä killan sisällä ansaitakseen erityisiä palkintoja. Yhteistyössä on voimaa, ja Fantasy Townissa jokainen voi tulla toimeen ystäviensä avulla.

”Tämänpäiväinen julkaisu on vasta alkua Fantasy Townille”, sanoo gamigon mobiilijulkaisuista vastaava johtaja Jeannie Odreman. ”Pelaajat voivat odottaa paljon yhteisöllisiä tapahtumia, erityisesti sellaisia, jotka liittyvät ympäristöön. Kuuntelemme myös pelaajapalautetta erittäin tarkasti, kun pyrimme antamaan yhteisöllemme sellaisen pelin, jota he pelaavat mielellään tuntikausia.” 

Fantasy Town on nyt saatavilla Androidille ja iOS:lle

Lisätietoja Fantasy Townista saat seuraavasta linkistä: https://linktr.ee/FantasyTown 

Tietoja gamigo groupista

Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen peliportfolio sisältää ilmaispelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Gamigo Group työllistää yli 400 työntekijää ja on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksan Hampurissa (pääkonttori) ja Berliinissä sijaitsevien toimipaikkojensa lisäksi gamigo groupilla on sivuliikkeet Austinissa ja Bellevuessa (USA) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi gamigo Inc. -tytäryhtiöt, jotka toimivat nimillä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo group pyrkii kasvamaan orgaanisesti sekä yritysostoin. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, mukaan lukien pelit, peli- ja teknologiayritykset sekä yksittäiset peliomaisuudet. Gamigo group on osa Media and Games Investiä (MGI). Lisätietoja gamigo groupista voi lukea osoitteessa https://corporate.gamigo.com. Lue lisää MGI:stä osoitteessa https://mgi-se.com/.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa