Gamigo Group julkistaa uuden avoimen maailman hiekkalaatikkofantasia-MMORPG:n, Fractured Onlinen

Horisontaalinen eteneminen, pelaajien rakentamat kaupungit ja dynaaminen avoin maailma ovat vain joitain siitä, mitä pelaajat voivat odottaa gamigon seuraavalta MMO:lta


Hampuri, Saksa – 15. joulukuuta, 2021 – gamigo group on innoissaan voidessaan ilmoittaa julkaisusopimuksesta kehittäjä Dynamight Studiosin kanssa sen todella dynaamiselle, isometriselle avoimen maailman MMORPG:lle, Fractured Onlinelle. Tämä hiekkalaatikkopeli keskittyy vahvasti siihen, että pelaajat saavat vapauden olla keitä he haluavat – ainutlaatuisen hahmojen etenemisjärjestelmän avulla – ja muokata maailmaa haluamakseen. Tämä voidaan tehdä kuvaannollisesti pelaajalähtöisen talouden kautta tai kirjaimellisesti rakentamalla kaupunkeja kolmeen maailmaan useilla mantereilla. Maailmassa, jossa demonit luonnollisesti saalistavat kaikkia olentoja, Fractured Online on peli, joka voi joko tuoda pelaajat yhteen tai repiä heidät erilleen.

Fractured Online sisältää kolme rotua: Ihmiset, Wildfolk ja Demonit. Jokaisella rodulla on erilainen vaikutus pelimekaniikkaan, kuten siihen, millaisessa yhteiskunnassa pelaajat voivat elää, ja tapoihin, joilla he ovat vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa. Elä rauhallisessa Wildfolks-yhteisössä, jossa yhteistyö ja puolustuspeli loistavat. Sinulla voi myös olla vapaa tahto yrittäessäsi noudattaa feodaalisen yhteiskunnan sääntöjä – kuten olla rikkomatta lakia ja ”tappamatta” muita pelaajia – ihmisenä. Ne, jotka pitävät vihamielisyydestä, verestä ja kauhusta, voivat omaksua sisäisen pahan suuntautumisensa pelaamalla demonina. Kun rotu on valittu, pelaajat voivat aloittaa tiedon etsintänsä.

“Halusimme tarjota jotain, joka on tehokkaampaa ja joustavampaa kuin perinteinen roolipelin taso- ja taitojen kehittämisjärjestelmä”, sanoo Jacopo Gallelli, Dynamight Studiosin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Fractured Onlinessa annamme uskottavuutta idiomille ”tieto on valtaa” ottamalla käyttöön Knowledge System -järjestelmän. Järjestelmämme palkitsee  pelaajia rohkeudesta ja älykkyydestä, ei tuntien perusteella, jotka he ovat viettäneet metsästäessään rottia kellarissa joidenkin satunnaisten maanviljelijöiden luona.”

Kun pelaajat eivät ole parantamassa kykyjään, he voivat halutessaan osallistua Fractured Onlinen vahvaan pelaajalähtöiseen talouteen. Unohda leveämiekan löytäminen hämähäkin ruumiista. Jokainen pelin esine on pelaajien luoma, joten sinun on parasta olla mukava paikalliselle sepällesi tai muuten voit taistella vihollisia vastaan kepillä. Käsityöläiset, kauppiaat, maanviljelijät, paimenet, kaivostyöläiset, puunhakkaajat, metsästäjät ja jätteiden keräilijät ovat kaikki tärkeitä pelin maailmassa.

Taistelu on myös olennainen osa Fractured Online -peliä, koska pelaajat huomaavat sen olevan sopiva keino riitojen ratkaisemiseen. Taistelu on nopeatempoista, kun taistelijat oppivat tähtäämään, väistämään ja hallitsemaan yli 400 kykyä ja 40 ainutlaatuista tilatehostetta. On täysin sinun päätettävissäsi, käytetäänkö kykyjä eri hirviöitä vastaan PvE-taisteluissa tai muita pelaajia vastaan PvP-taisteluissa.

”Tiimimme on todella ylpeä saadessaan olla Fractured Online -pelin uusi julkaisija, koska näemme pelissä valtavan potentiaalin”, sanoo Andreas Weidenhaupt, peliryhmän operatiivinen johtaja. ”Olemme seuranneet Dynamightia tiiviisti heidän onnistuneesta Kickstarter-kampanjastaan lähtien ja nyt odotamme pitkää ja hedelmällistä kumppanuutta.”

Lisätietoa Fractured Onlinesta julkaistaan lähikuukausina seuraavien linkkien kautta:

Tietoja Dynamight Studiosista
Dynamight Studios on itsenäinen videopelien kehitysyritys, joka sijaitsee Milanossa, Italiassa. Missiomme on innovoida Sandbox MMO:iden maailmaa avaamalla se yleisöille, jotka on erotettu meidän mielestämme jännittävimmästä verkkopelilajista – ja myös sellaisesta, jolla on poikkeukselliset kasvunäkymät. Tästä päivästä lähtien meillä on 8 kokopäiväisen työntekijän (ja kokopäiväisen nörtin) ja 2 freelancerin tiimi, jotka kaikki ovat keskittyneet Fracturedin kehittämiseen, lippulaivatuotteemme, jonka avulla toivomme tekevämme unelmistamme todellisuutta. 

Tietoja gamigo groupista

Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen peliportfolio sisältää ilmaispelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Gamigo Group työllistää yli 400 työntekijää ja on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksan Hampurissa (pääkonttori) ja Berliinissä sijaitsevien toimipaikkojensa lisäksi gamigo groupilla on sivuliikkeet Austinissa ja Bellevuessa (USA) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi gamigo Inc. -tytäryhtiöt, jotka toimivat nimillä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo group pyrkii kasvamaan orgaanisesti sekä yritysostoin. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, mukaan lukien pelit, peli- ja teknologiayritykset sekä yksittäiset peliomaisuudet. Gamigo group on osa Media and Games Investiä (MGI). Lisätietoja gamigo groupista voi lukea osoitteessa https://corporate.gamigo.com/. Lue lisää MGI:stä osoitteessa https://mgi-se.com/.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


5 kommenttia artikkeliin ”Gamigo Group julkistaa uuden avoimen maailman hiekkalaatikkofantasia-MMORPG:n, Fractured Onlinen”

  1. Päivitysilmoitus: RIFTin Battle Passin paluu -
  2. Päivitysilmoitus: gamigo panostaa ilmastoon -

Vastaa