KESKIAIKAISEN SELVIYTYMISTARINAN KERTOVA A PLAGUE TALE: INNOCENCE JULKAISTIIN UUDEN SUKUPOLVEN PELIKONSOLEILLE

Alun perin vuonna 2019 pelikonsoleille ja pc-tietokoneille julkaistu A Plague Tale: Innocence sai suitsutusta sekä kriitikoilta että pelaajilta. Peli kertoi tunteikkaan ja synkkätunnelmaisen tarinan keskiaikaisen Euroopan sydämestä, kulkutaudin ravistelemasta Ranskasta. Nyt pelistä on julkaistu nykysukupolven pelikonsoleille päivitetty entistäkin upeampi versio.

A Plague Tale: Innocencen tarina nuoresta Amicia-tytöstä ja pienestä Hugo-pojasta keskellä Mustan surman repimää Ranskaa on vaikuttava kokemus. Rottien myötä levinnyt rutto aiheuttaa kärsimystä ja kuolemaa Ranskan kuningaskunnassa asukaslukuun katsomatta. Niin isot kaupungit kuin pienet kylätkin kärsivät kulkutaudin kurimuksessa epätoivoa levittäen.

Kaikkialle leviävä rutto koettelee etenkin lapsia, vanhuksia ja muutoin hauraita katalin seurauksin. Rottien alati kasvavalle nälälle ei tunnu olevan loppua, vaan ne ovat vallanneet niin kadut kuin viemäritkin, ja niin eläimet kuin ihmisetkin jäävät taudin jalkoihin. Amician ainutlaatuinen tulinen hehku tuntuu kuitenkin pitävän rotat loitolla.

Synkkä ja tunnelmallinen selviytymistarina sisaruksista matkalla läpi keskiaikaisen Ranskan on ainutlaatuinen yhdistelmä seikkailua, toimintaa, hiiviskelyä ja hahmojen keskinäistä vuorovaikutusta. Tapahtumia taustoittava karu maailma elävine ihmisineen ja tapahtumineen on yhtäältä keskeisessä osassa kuin Amicia pikkuveljensä Hugon ohella.

Mustan ruton ohella Ranskaa riepotellaan myös kirkollisen inkvisition toimesta. Noitavainot ja kulkutaudin aiheuttamat epäluulot sekä ihmisten itsekkäät motiivit luovat omat haasteensa Amician ja Hugon selviytymiskertomukseen läpi arpeutuneen kansakunnan.

Uuden sukupolven pelikonsoleille päivitetty peli tarjoaa ultrateräväpiirtoista 4K-kuvaa 60 kuvan päivitysnopeudella, entistä laadukkaammat peliäänet ja aiempaa nopeammat latausnopeudet.

PELIN UUDEN SUKUPOLVEN GRAFIIKKAA ESITTELEVÄN VIDEO:

Lähde: SuomieSports.fi


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa