Mainframe Industries paljastaa Pax Dei -pelin

Peligenren veteraanit yhdistävät voimansa luodakseen pelaajavetoisen, sosiaalisen hiekkalaatikko-MMO:n.

1. maaliskuuta 2023 – Mainframe Industries, studio, jonka ovat perustaneet viimeisten kahdenkymmenen vuoden ikonisimpien MMO-kokemusten takana olevat lahjakkuudet, on innoissaan paljastaessaan ensimmäisen pelinsä. Pax Dei on valtava, pelaajavetoinen, sosiaalinen hiekkalaatikko -MMO, jonka ytimessä on yhteisöllisyys ja kehittyvä pelattavuus.

Aloita matkasi. Ilmoittaudu Pax Dei Alfaan täällä: www.playPAXDEI.com.

Tervetuloa Pax Dein fantasiamaailmaan. Keskiajan mytologioiden innoittamana Pax Dei pyrkii tarjoamaan MMO-kokemuksen, joka palaa lajityypin juurille pelaajavetoisella ja yhteisökeskeisellä suunnittelulla, joka on päivitetty ja tuotu nykyaikaan Unreal Engine 5:llä luodun upean visuaalisen ilmeen avulla.

Pax Dei kutsuu pelaajat ihmeiden pimeään aikakauteen, jossa myytit ovat todellisia, aaveet ovat olemassa, eikä taikuutta kyseenalaisteta”, sanoo Reynir Hardarson, pelijohtaja ja toinen perustaja. Pax Dei on luotu avoimen maailman pelaamista varten sen varsinaisessa merkityksessä, emmekä malta odottaa, että näemme, miten pelaajat pureutuvat maailmaamme ja miten heidän tarinansa syntyvät.”

Avoimen maailman hiekkalaatikko

Pax Dei kutsuu kaikenlaisia pelaajia määrittelemään omat tavoitteensa ja haasteensa. Pax Dei on suunniteltu maksimoimaan pelaajien vuorovaikutus ja sallimaan eri pelityylien täydentää toisiaan. Se avaa laajan, salaperäisen ja kauniin leikkikentän, jonka pelaajat voivat täyttää omilla tarinoillaan.

Yhteisöllinen kylänrakennus

Heartlandsin suhteellisen turvallisessa ympäristössä pelaajat löytävät täydellisen tontin kotinsa perustamiseen. Täällä elämä on rauhallista, ja klaanit voivat kehittyä ja menestyä. Pelaajien on työskenneltävä yhdessä kasvattaakseen kyliään, ja heidän on käytettävä laajoja hahmojen muokkausmahdollisuuksia sekä modulaarisia talonrakennusjärjestelmiä. Kaikki Pax Deissä tuotetaan ihmisten työllä ja taidolla, ja jokaisella pelaajalla on oma roolinsa ja panoksensa.

Haastava PVE-seikkailu & PVP-taistelu

Kun pelaajat lähtevät kodin turvasta tutkimaan erämaata, he kohtaavat legendaarisia olentoja, muinaisia mysteerejä ja yhä vaikeampia haasteita. Täällä he voivat myös taistella muita pelaajia vastaan saadakseen klaaninsa hallintaan. Heidän mukanaan tuoma kunnia, saaliit ja salaisuudet ovat enemmän kuin riskien arvoisia. Mutta kuten pelaajat pian huomaavat, mitä kauemmas he matkustavat kotoa, sitä oudommaksi ja vaarallisemmaksi asiat muuttuvat.

Kaikki ovat tärkeitä

Basiliskin nylkeminen, sodan ja rauhan välinen valinta, kukkien poimiminen: kaikki on tärkeää. Täysin pelaajavetoisessa maailmassa kaikki pelityylit liittyvät toisiinsa ja täydentävät toisiaan. Pax Dei toivottaa kaikenlaiset pelaajat tervetulleiksi liittymään yhteisöön ja olemaan osa muotoutuvia tarinoita.

Maailman elävöittäminen Unreal Engine 5:llä

Mainframe on hyödyntänyt täysin Unreal Engine 5:n mullistavia edistysaskeleita, joiden ansiosta maailma on herännyt henkiin laajassa simulaatiossa, joka kuhisee elämää ja upeita yksityiskohtia. Seuraavan sukupolven Lumen- ja Nanite-järjestelmien ansiosta pelaajat voivat nähdä kilometrien laajuisia näkymiä ja tutkia kaukaisia vuoria, ja samalla he voivat tarkastella maailman kohteiden pienimpiä yksityiskohtia. Mainframe on lisännyt moottoriin MMO-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat pysyvän, saumattoman maailman, jota pelaajat voivat tutkailla tuhansia muita pelaajia tukevassa mittakaavassa.

Pax Dei on tulossa pian Steamiin PC-pelaajille, ja sitä kehitetään parhaillaan pilvipelialustoille, jotta se olisi pelattavissa millä tahansa näytöllä.

Pääset ensimmäisten joukossa testaamaan peliä: ilmoittaudu alfa-versioon osoitteessa www.playPAXDEI.com ja toivelistaa peli Steamissa. Osallistu keskusteluun ja kerro tarinasi Discordissamme, jossa pidämme pian AMA:n.

Pax Dei -kotisivu

YouTube

Twitter

Instagram

Discord

Tietoja Mainframe Industriesista

Mainframe Industries on itsenäinen, pääomasijoituksella toimiva pelikehittäjä. Tiimimme kokoaa yhteen veteraaneja sellaisista studioista kuin CCP, Remedy, Next Games, Ninja Theory, Blizzard Entertainment, Ubisoft, Rovio ja monet muut. Tarkoituksenamme on uudistaa MMO tuleviksi vuosikymmeniksi: sosiaalinen hiekkalaatikko, jonka ytimessä on ihmisten välinen vuorovaikutus ja joka tarjoaa uusia tapoja pelata ystävien kanssa. Se on elämäsi peli.

Mainframe -kotisivu

© 2023 Mainframe Industries, all rights reserved. Pax Dei is protected through EU and international trademark registrations (see further EUTM 018493974 and IR 1639602) of Mainframe Industries.  Third party trademarks or company names belong to their respective holders. Any use of third party trademarks or company names in our game is referential, and does not imply any affiliation with or endorsement by them.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Mainframe Industries paljastaa Pax Dei -pelin”

Vastaa