MClassic Plug-and-Play arvostelu

MClassic on pieni, plug-and-play -näytönohjain, joka kykenee skaalaamaan 480p- ja 720p-resoluution kuvan 1440p- tai 4K-resoluutioon reaaliajassa. Se on yhteensopiva useiden eri pelikonsolien kanssa, kuten Nintendo Switchin, PlayStationin, Xboxin, Wiin, GameCuben ja Dreamcastin kanssa.

Käyttökokemus

MClassicin käyttöönotto on helppoa. Se liitetään vain pelikonsolin HDMI-liittimeen ja sitten HDMI-kaapelilla televisioon. Laitteessa on kolme eri käyttötilaa:

  • Normaali -tila skaalaa kuvan 1440p-resoluutioon.
  • Retro -tila skaalaa kuvan 1440p-resoluutioon ja pehmentää sitä hieman, jotta se muistuttaa enemmän alkuperäistä retropelien kuvanlaatua.
  • Ei käytössä -tilassa laite ei tee mitään.

Otin MClassicin testiin Nintendo Switchin kanssa. Normaalitilassa ero alkuperäiseen 1080p-kuvaan oli selvä. Kuva oli terävämpi ja yksityiskohtia oli enemmän. Retrotilassa kuva oli pehmeämpi ja värit tasaisemmat. Tämä oli mielestäni miellyttävämpi vaihtoehto vanhemmissa peleissä, joissa kuvanlaatu ei ollut alun perinkään niin terävä. Uusimmissa peleissä ei hirveästi muutosta tapahtunut kuvanlaadun suhteen.

Plussat

  • Helppokäyttöinen
  • Tehokas
  • Yhteensopiva useiden eri pelikonsolien kanssa

Miinukset

  • Retrotilassa kuvaa voi olla vaikeampi nähdä yksityiskohtia
  • Voi lisätä viivettä

Tiivistettynä

MClassic on loistava tapa parantaa vanhojen pelikonsolien kuvanlaatua. Se on helppokäyttöinen ja tehokas, ja se on yhteensopiva useiden eri konsolien kanssa. Jos olet nostalginen pelaaja, joka haluaa nauttia vanhoista peleistä uusilla näytöillä, MClassic on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Arvosana: 4/5

Tiesitkö, että miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu kannattaa aina, kun harkitset lainan ottamista. Lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat huomattavasti eri lainantarjoajien välillä, joten vertailemalla tarjouksia voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja.Useat lainavertailu palvelut tarjoavat myös mahdollisuuden hakea lainaa heti. Kun haet lainaa heti, saat lainatarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa