Tervetuloa salaisuuksien maailmaan: Boxes: Lost Fragments saapuu Steamiin tänään!

Valmistaudu matkalle tuntemattomaan, kun Big Loop Studios yhdessä Snapbreak Gamesin kanssa ylpeänä esittelee odotetun pelin, Boxes: Lost Fragments, joka julkaistaan Steamissa tänään!

Aloita mielesi taivuttava seikkailu, jossa mysteerin kaiku kumisee suuressa kartanossa, jokainen huone pitäen sisällään paljastamista odottavia salaisuuksia. Legendaarisena varkaana taitosi joutuvat äärimmäiseen testiin, kun navigoit verkostoa ainutlaatuisia pulloja, suunniteltu haastamaan ei vain älykkyytesi, vaan myös luovuutesi.

Tämä viimeistelty 3D-pelipako-peli tarjoaa immersiivisen kokemuksen, yhdistäen modernin tarinankerronnan klassiseen, tunnelmalliseen ympäristöön. Big Loop Studiosin toimitusjohtaja Boyko Spasov jakaa innostuksensa sanoen: ”Boxes: Lost Fragmentsin kanssa tavoitteenamme oli luoda maailma, jossa pelaajat eivät vain ratko pulmia; he elävät mysteeriä. Se ei ole vain peli; se on eeppinen kokemus, matka, joka lumoaa pelaajat ensimmäisestä laatikosta viimeiseen.”

Pelin kohokohdat:

  • Tutki Ylellistä Kartanoa: Vaella suuressa kartanossa, sen loisteliaat huoneet täynnä salaisuuksia ja yllätyksiä.
  • Osallistu Imevään Pulmanratkaisuun: Kohtaa haastavia pulmia jokaisessa ainutlaatuisessa laatikossa, testaten henkistä älykkyyttäsi ja luovuuttasi.
  • Löydä Kiehtova Tarina: Kokoamalla interaktiivista kerrontaa, kun jokainen pulmalaatikko paljastaa osan laajemmasta juonesta.

Hanki Boxes: Lost Fragments Steamista nyt ja ole osa tätä eeppistä seikkailua: https://store.steampowered.com/app/2019810/Boxes_Lost_Fragments/

Odottaminen on ohi, ja laatikot odottavat. Oletko valmis avaamaan niiden sisältämät salaisuudet? Sukella Boxes: Lost Fragmentsiin tänään ja koe pulmaseikkailu kuin koskaan aiemmin!

Vieraile Boxes: Lost Fragmentsin Steam-sivulla lisätietoja varten ja lähde matkaan.

Big Loop Studiosista

Big Loop Studios on bulgarialainen pelikehitysyhtiö, joka tekee monialustaisia pulmapelejä. Tähän mennessä studio on kehittänyt yli 15 upeaa peliä, joita on pelannut yli 30 miljoonaa pelaajaa. Heidän portfolioonsa kuuluu suosittuja pulmapelejä kuten Doors: Paradox ja Tiny Robots Recharged. Big Loop Studios kasvattaa jatkuvasti kehittämiensä pelien kokoa ja laatua. Vieraile Big Loop Studiosin virallisella verkkosivustolla lisätietoja varten.

Snapbreak Gamesista

Snapbreak Games on ruotsalainen julkaisija seikkailu/pulma-genressä mobiili- ja PC-peleille. Kristoffer Nählstedtin perustama Snapbreak Games aloitti indie-julkaisijana alkuvuodesta 2017 ensimmäisen pelinsä, Faraway: Puzzle Escape, julkaisulla. Pelin hyvä vastaanotto avasi yhteistyömahdollisuuksia lahjakkaiden studioitten kanssa. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja he ovat nyt julkaisseet yli 15 peliä, joita on pelannut miljoonat ihmiset.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa