Parhaat moninpelit vuodelle 2022: Fortnitesta Minecraftiin

Verkkomoninpelit tarjoavat eniten nautintoa silloin, kun olet käyttänyt loppuun kaikki muut kirjastosi pelit. Säännöllisten päivitysten avulla kehittäjät jatkavat innovaatioita ja uuden sisällön lisäämistä pitääkseen pelaajakannan aktiivisena. Ajan myötä on normaalia, että tietyt otsikot (sekä indie että suuri budjetti) menettävät viehätyksensä ja väestönsä. Siksi vahvimmat määräytyvät sen mukaan, kuinka kauan he ovat olleet ”elossa”. Jos haluat päästä moninpeliin, etkä tiedä mistä aloittaa, tässä on luettelo, joka koskettaa melkein kaikkia genrejä.

Minecraft

Huolimatta siitä, että tämä suosittu lohkorakennuspeli oli poissa yli vuosikymmenen ajan, sen suosio kasvoi äkillisesti, kun YouTuberit yrittivät käydä sitä uudelleen vuonna 2016. Sosiaaliset ominaisuudet ja rajattomat mahdollisuudet luomuksissa olivat olennainen osa sen menestystä, vaikka sitä ohjaavat nyt puhtaasti pikajunat ja moninpeli, jossa voit osallistua mukautettuihin pelitiloihin, kuten battle royale, bingojahti ja parkour-kursseille, joissa pelaajaa ajetaan ympäri kaupunkia laava.

Interaktiiviset ominaisuudet rajoittuvat tekstikeskusteluun, joten varmista, että Discord on avoinna, kun sinun on puhuttava ystävien kanssa. On myös tarinatila, joka asettaa sinut selviytymistilanteeseen, kun etsit esineitä, valmistat aseita ja taistelet räjähtäviä creepereja vastaan. Minecraft on ostettavissa Xboxista ja Windows PC:stä Microsoft Storen kautta  . Muista vain ostaa Java Edition.

Legendojen liitto

Kehittäjä Riot Games on ehkä kerännyt suurimman fanikannan pelaamisessa, inspiroiden useita fanitaideita ja cosplayereja ympäri maailmaa. League of Legends (LoL) sijoittuu usein myrkyllisimpien leikkikenttien joukkoon, ja sitä pidetään kilpailukykyisen pelaamisen selkärankana, ja kollegiaaliset, ammattimaiset ja Twitch-streamerit miehittävät verkostoja intensiivisillä otteluilla.

Joukkuepohjainen taisteluareenapeli tuo 10 pelaajaa (5 joukkuetta) kilpailemaan virtuaalisella taistelukentällä, jossa on joukko linnoituksia, jotka on joko tuhottava tai puolustettava. Pelaajat voivat valita joukko mestareita, joilla on erityisiä kykyjä, ja taistella vastustajia lisätä pisteitä ja voimaa ajoissa. LoL on melko samanlainen kuin Dota 2, vaikka yhteisön vuorovaikutus ja tarjotut palvelut ovat paljon parempia, erityisesti ilmaisen hintalapun osalta.

Warcraftin maailma

Mahdollisesti tämän luettelon vanhin peli, Blizzardin World of Warcraft , voidaan helposti laittaa League of Legendsin viereen suosiokilpailun suhteen. MMORPG (massiivinen moninpeli) on onnistunut pitämään pelaajamääränsä elossa jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Ja se vain kasvaa, kun jokainen laajennuspakkaus tulee ulos. Pelaajat voivat valita luokkien sarjasta ja luoda mukautetun avatarin tutkimaan avointa maailmaa, täynnä erilaisia hirviöitä, suorittaa tehtäviä ja olla vuorovaikutuksessa muiden hahmojen (NPC) tai online-pelaajien kanssa.

Se kannustaa pelaajia työskentelemään yhdessä tavoitteiden viimeistelyssä ja tutkimaan tyrmää PvP-taisteluun osallistumiseksi, vaikka soolopeli on myös toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. Kuten äskettäin ilmestynyt Lost Ark, pelaajat voivat päivittää hahmonsa taitoja ja aseita ajan myötä tavalla, joka tuntuu palkitsevalta. World of Warcraft on pelattavissa PC:llä kuukausitilauksella.

Fortnite

Vihaa sitä niin paljon kuin haluat, mutta taistelukuninkaallisen vuoksi Epic Gamesin Fortnite on onnistunut säilyttämään terveellisen määrän pelaajakuntaa lanseerauksen jälkeen. Toki sitä voi osittain ruokkia monipuolinen kosmetiikka ja brändiyhteistyö, kuten virtuaalikonsertit, mutta se osoittaa, kuinka asiantunteva yritys on hyvästä markkinoinnista.

Kuten kaikki muutkin battle royale, 100 pelaajaa pudotetaan hylätylle saarelle etsimään aseita ja tarvikkeita. Pelaajat juoksevat ympäri kaupunkia etsien kohteita, joista varastaa saaliita ja osallistua taktisiin tulitaisteluihin pysyäkseen viimeisenä miehenä. Jännityksen lisääminen on jatkuvasti sulkeutuva ympyrä, joka koostuu tappavia myrskyistä, mikä vähentää leikkialueen pienelle säteelle. Otsikko on ilmainen ja sisältää myös tarinatilan, jonka voi ostaa erikseen.

Heartstone

Suositun animen ’Yu-Gi-Oh!’ fanit rakastavat tätä. Hearthstone on vuoropohjainen korttipeli kahden vastustajan välillä, koska he heittävät 30 kortin pakan, joka edustaa sen yhteisen universumin mestaria muiden Blizzard-projektien kanssa. Pelaajat käyttävät rajoitettuja manakiteitään pelatakseen kykyjä tai kutsuakseen kätyreitä hyökkäämään vastustajaa vastaan tavoitteenaan voittaa vastustajan sankari.

Otteluiden voittaminen ja tehtävien suorittaminen ansaitsevat uusia kortteja tai pelin sisäistä kultaa, jota voidaan käyttää uuden sarjan ostamiseen heidän kokoelmansa mukauttamiseksi. Toisin kuin muut yrityksen kehittämät pelit, Hearthstone oli kokeellinen projekti pienemmältä joukkueelta, joka perustui yksinkertaisesti keräiltävien korttipelien arvostukseen. Peli on suunniteltu välttämään muiden digitaalisten korttipelien puutteita luomalla vuoropohjainen komponentti, joka tuntuu realistiselta. Peliä voi pelata ilmaiseksi tietokoneella ja mobiililaitteella.

Call of Duty: Warzone

Ei ole epäilystäkään siitä, että Warzone on iskenyt oikean soinnun Battle Royale -peleihin. Perustamisestaan lähtien Activision on jalostanut järjestelmää jatkuvilla päivityksillä, uusilla soittolistoilla ja kartoilla, jotka kaikki tarjotaan ilmaiseksi. Oletuksena otsikko tarjoaa kolme BR-joukkuetilaa – duoja, trioja ja nelikot, jotka yllyttavat sinut 140-jotain pelaajaa vastaan, kun metsästät tarvikkeita ja taistelet ollaksesi viimeinen selviytyjä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Parhaat moninpelit vuodelle 2022: Fortnitesta Minecraftiin”

Vastaa