Tarjolla uutta valaistua näppäimistöä

ROCCAT, palkittu PC-oheislaitteiden tuotemerkki myydyimmältä pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistajalta Turtle Beach Corporationilta (Nasdaq: HEAR), esitteli tänään uusimman lisäyksen PC-pelinäppäimistövalikoimaansa –  Magma Mini 60% -pelinäppäimistö. Magma Minin pienen näppäimistön kompakti tilantarve on 60 % täysikokoisen näppäimistön koosta – täydellinen PC-pelaajille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa suurille hiiren liikkeille, ja sen täysin valaistussa ylälevyssä on viisi ohjelmoitavaa aluetta, jotka esittelevät ROCCATin upeaa AIMO RGB -valaistusta. Magma Minissä on kalvokytkimet, joissa on keskellä oleva aktivaatiopiste, laajennettu näppäintoiminnallisuus ROCCATin EasyShift[+]™ -tekniikalla ja uusin IP33-luokiteltu veden- ja pölynkestävyys. Magma Minin houkutteleva 49,99 euron OVH tekee siitä myös loistavan aloitusnäppäimistön PC-pelaajille, jotka etsivät kauneutta ja toiminnallisuutta minimuodossa. Ennakkotilaa nyt!

Magma Mini on ylivoimainen lähtötason mini-PC-pelinäppäimistö, koska siinä yhdistyvät suosittu 60 %:n muoto sekä ROCCATin suorituskyky ja RGB-valaistus”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.Magma Mini tarjoaa myös kestävän IP33-luokituksen mukaisen suojan pölyä, hiukkasia ja roiskeita vastaan, ja sen 50 euron OVH tekee siitä helpon valinnan PC-pelaajille, jotka haluavat lisätä RGB-valaistuksen työpöytäänsä.”

ROCCATin Magma Mini 60 % -pelinäppäimistö on varustettu läpikuultavalla ylälevyllä, jossa on viisi ohjelmoitavaa RGB-vyöhykettä ja 10 LED-taustavaloa. ROCCATin AIMO-valaistuksen ansiosta pelaajat voivat nauttia elävästä ja mukaansatempaavasta kokemuksesta 16,8 miljoonan RGB-värivaihtoehdon avulla. Pelaajat voivat myös synkronoida Magma Minin muiden ROCCATin kehutun PC-oheislaitevalikoiman AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden, kuten Burst Pro -hiiren ja Elo 7.1 Air- tai USB-kuulokkeiden, kanssa luodakseen elinvoimaisen PC-pelaamisen taisteluaseman, jota ei voi ohittaa.

Magma Minissä on myös hiljaiset ja herkästi reagoivat kalvonäppäimet, joissa on nopea, keskellä oleva painalluspiste, joka takaa erittäin miellyttävän näppäilyn. Edistyksellinen anti-ghosting-tekniikka takaa, että pelaajat voivat painaa jopa 20 näppäintä samanaikaisesti, kun he reagoivat taistelun tuoksinassa, ja kaikki näppäimet rekisteröityvät tarkoitetulla tavalla, pitäen PC-pelaajat hallinnassa. Magma Mini on myös varustettu ROCCATin kehutulla Easy-Shift[+]-tekniikalla, jonka avulla pelaajat voivat määrittää yleisimmin käytetyille näppäimille toissijaisen toiminnon, mikä laajentaa jokaisen näppäinpainalluksen mahdollisuuksia. Magma Minin virtajohto kytkeytyy näppäimistön vasemmalle puolelle, mikä sopii erinomaisesti pelaajille, jotka pelaavat näppäimistö kallistettuna, eikä se ole tiellä isommille hiiriliikkeille.

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta www.turtlebeach.com ja muista seurata Turtle Beachia sosiaalisessa mediassa: TikTok, Twitter, Instagram, ja Facebook

Lisätietoja Turtle Beachista
Turtle Beach Corporation (www.turtlebeachcorp.com) on yksi maailman johtavista pelitarvikkeiden toimittajista. Turtle Beach -tuotemerkki (www.turtlebeach.com) on tunnettu uraauurtavista markkinoiden ensimmäisistä ominaisuuksista ja patentoiduista innovaatioista korkealaatuisissa, mukavuus edellä kulkevissa kuulokkeissa kaikentasoisille pelaajille, mikä tekee siitä fanien suosikkituotemerkin ja markkinajohtajan konsolipeliäänen alalla viime vuosikymmenellä. Turtle Beachin ROCCAT -tuotemerkki (www.roccat.com) yhdistää yksityiskohtia rakastavan saksalaisen innovaation ja aidon intohimon parhaiden PC-pelituotteiden suunnitteluun. ROCCAT-brändin alla Turtle Beach valmistaa palkittuja näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja muita PC-lisävarusteita. Turtle Beachin Neat-mikrofonimerkki (www.neatmic.com) luo korkealaatuisia USB- ja analogisia mikrofoneja pelaajille, striimaajille ja ammattilaisille, jotka ottavat halukkaasti vastaan huipputeknologian ja muotoilun. Turtle Beachin osakkeilla käydään kauppaa Nasdaq-pörssissä tunnuksella: HEAR.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa