Seuraava taso: ERAZER päivittää pelikannettavien mallistoa

Juuri sopivasti ”maailman mahtavimman teknologiatapahtuman”, Las Vegasissa järjestettävän CES 2024:n, aikaan ERAZER vie myös huippuluokan kannettavat pelitietokoneensa seuraavalle tasolle ja ilmoittaa prosessorin päivityksestä uusimpaan Intelin prosessorisukupolveen palkituissa ERAZER Beast X40- ja ERAZER Major X20 -pelikannettavissa. Kahden olemassa olevan kannettavan tietokoneen päivityksen lisäksi ERAZER lanseeraa myös portfolion laajennuksen uudella ERAZER Beast X40e -mallilla.

ERAZER Beast X40 ja ERAZER Beast X40e

Menestyksekäs Beast X40, joka on jo asettanut uusia standardeja suorituskyvyn suhteen, on nyt entistäkin tehokkaampi uusimman sukupolven Intel Core™ i9-14900HX -suorittimen päivityksen ansiosta. Näytönohjaimen osalta kannettavassa on edelleen NVIDIA GeForce RTX 4090, jossa on 16 Gt VRAM-muistia, ja se lupaa grafiikkasuorituskykyä, jonka ansiosta pelaajat voivat uppoutua täysin virtuaalimaailmoihin. NVIDIA G-Sync -teknologia, jota käytetään sekä kortissa että näytössä, takaa sujuvan ja mukaansatempaavan pelaamisen, jossa näytön repeily on huomattavasti vähentynyt.

Edullisempi ERAZER Beast X40e on uusi lisäys ERAZERin pelikannettavien valikoimaan. Kuten nimestä voi päätellä, kannettava tietokone on muotoilultaan, kokoonpanoltaan ja ominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuin isoveljensä, ja se on myös varustettu viimeisimmän sukupolven Intel Core™ i9-14900HX -suorittimella. Erilaisuuksia on näytönohjaimen osalta – Beast X40e:ssä on NVIDIA GeForce RTX 4070, jossa on 8 Gt VRAM-muistia. Ja vaikka X40-malliin on saatavana erillinen ERAZER Cooling Kit, ulkoinen vesijäähdytysjärjestelmä, joka lisää suorituskykyä jopa 10 prosenttia1 , X40e-malliin ei ole saatavana tätä vaihtoehtoa eikä vastaavia liitäntöjä.

Lisäksi kaksi 1 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD-levyä ja 32 GB DDR5 RAM-muistia, jonka taajuus on jopa 5600 MHz, tarjoavat riittävästi kapasiteettia molemmille malleille – ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat striimata tai tallentaa peliään samanaikaisesti. 17-tuumainen QHD+ 100-prosenttinen sRGB-näyttö 240 hertsin taajuudella varmistaa, että yleiskuva säilyy hektisinäkin hetkinä, ja laaja 16:10-kuvasuhde takaa, että vastustajan pelaajat havaitaan ratkaisevaa sekuntia aikaisemmin. 

Myös mekaanisen näppäimistön osalta, jossa on CHERRY MX Ultra Low Profile -kytkimet ja näppäinkohtainen RGB-taustavalaistus, kannettavat tietokoneet pelaavat huippuluokassa. Uudet suorittimet ja näytönohjaimet on varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla, joka takaa riittävän jäähdytyksen myös kuumimmissa PvP-tilanteissa. X40- ja X40e-kannettavien yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilun viimeistelevän RGB-valopalkin ja valaistujen ERAZER-siipien ansiosta kannettavat tietokoneet ovat kuitenkin selkeästi kotonaan pelikäytössä.

ERAZER Major X20           

ERAZER Major X20 on myös varustettu viimeisimmän sukupolven Intel Core™ i9-14900HX -suorittimella, joten se on valmis vaativimpiin peleihin ja tehtäviin. Lisäksi 16-tuumainen kannettava tietokone on kompaktissa muodossa ja siinä on todistetusti hyödyllisiä ominaisuuksia: Kannettavan tietokoneen NVIDIA GeForce RTX 4070 -näytönohjain, jossa on 8 Gt VRAM-muistia ja NVIDIA G-Sync -tekniikka, takaa sujuvan pelaamisen, mukaansatempaavan pelattavuuden ja vähentää näytön repeilyä. Suorituskykypakettia täydentävät 2 x 1 TB PCIe Gen 4×4 SSD-levy ja 32 GB DDR5 RAM-muistia jopa 5600 MHz:n taajuudella lyhyitä latausaikoja ja nopeita ohjelmien käynnistyksiä varten. Näytönohjain ja prosessori on varustettu nestemäisellä metallilämpöyhdisteellä, jotta mikään ei pala loppuun kiihkeimmissäkään taisteluissa, ja 100-prosenttinen sRGB QHD+ -näyttö 16:10-kuvasuhteella tarjoaa tarvittavan yleiskuvan. ERAZER on asentanut Major X20:een myös mekaanisen näppäimistön, jossa on CHERRY MX Ultra Low Profile -kytkimet, jotta sormenpäissä olisi se ratkaiseva ripaus tarkkuutta. Kaksi Nahimic 3D -äänellä varustettua kaiutinta täydentävät kannettavan tietokoneen äänipuolella.

Uusi Intelin prosessorisukupolvi

Viimeisimmän sukupolven Intel-prosessorit, joissa on hybridiarkkitehtuuri, on kehitetty vastaamaan myös eniten suorituskykyä vaativien pelien tarpeisiin. Yhdessä prosessorissa yhdistetyt ytimet hoitavat eri tehtäviä – suuritehoiset ytimet (P-ytimet) suurempaa raakanopeutta varten ja pienemmät E-ytimet suorittimen tehokkuuden maksimoimiseksi. Lisäksi integroitu Intel Thread Director varmistaa, että ytimet työskentelevät tehokkaasti yhdessä, jotta moniajo-, suoratoisto-, videokoodaus- ja muihin taustatehtäviin on vielä enemmän reserviä – ja kaikki tämä pelin ollessa käynnissä.

Saatavuus

ERAZER Beast X40 viimeisimmän sukupolven Intel-prosessoreilla on saatavilla tammikuun 2024 lopusta alkaen hintaan 3299 euroa, ERAZER Major X20 viimeisimmän sukupolven Intel-prosessoreilla helmikuusta 2024 alkaen hintaan 2299 euroa ja uusi ERAZER Beast X40e niin ikään helmikuusta 2024 alkaen hintaan 2699 euroa vähittäiskauppakumppaneillamme.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa