Sherwoodin lainsuojattomat sankarit tarjoavat pelaajille harjoittelutuokion lokakuussa

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Gangs of Sherwood -toimintapeli julkaistaan marraskuun alussa lokakuisen demosession jälkeen.

”Kuulkaa minua, Robin Hoodin lainsuojattomien tarinankertojaa! On nimeni Alan-A-Dale ja saanen avata sanaista arkkuain. Loihen, ettei ryhmä sankartemme ehdi taistoon lokakuun. On vielä hetkonen jos toinenkin harjoiteltava, kun valmistautuvat henget rohkeat taistoon vaativaan. Mutta jahka saapuu kylmä marraskuu, ovat veikkosemme valmiita haastamaan itsensä sheriffi paholaisen vaan!”

Näin kertoi trubaduuri tarinaa, jonka mukaan Gangs of Sherwood -toimintapelin julkaisu siirtyy kaksi viikkoa eteenpäin eli uusi julkaisupäivä on 2. marraskuuta. Aivan tyhjin käsin ei tarvitse pelaajien olla lokakuussakaan, sillä pelin pc-demoversio on pelattavissa 5.-16. lokakuuta Steam-kauppapaikan kautta. Pelin tarinaa taustoittava tuore esittelyvideo kuvaa ympäröivää pelimaailmaa upeasti toteutetun teatraalisen nukketeatteriesityksen keinoin. Samalla se puhuu karua kieltään valtaapitävien uhmaamisesta tai kritisoinnista.

Gangs of Sherwood tarjoaa ryhmävetoista toimintaa ja taktisia taisteluita toimintaroolipelien lainalaisuuksia noudattaen. Peli tuo neljän uljaan sankarin haastamaan Nottinghamin seriffin joukkoineen vastuuseen julmuudestaan ja korruptiostaan. Pelin toimintavetoisesta pelattavuudesta voi nauttia sekä puhtaasti yksinpelinä että enintään kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyömuodossa. Kuvitteellista tekniikkaa ja erikoisvoimia yhdistelevä pelikokemus onkin raikas tuulahdus uudenlaista Robin Hoodia joukkoineen.

Gangs of Sherwood julkaistaan 2. marraskuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
www.gangsofsherwood.com
www.panvision.com

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Sherwoodin lainsuojattomat sankarit tarjoavat pelaajille harjoittelutuokion lokakuussa”

Vastaa