Rähinä alkakoon! NCSOFT:n BATTLE CRUSHin maailmanlaajuinen betatesti käynnistyy tänään!

Pangyo, Etelä-Korea – 21. maaliskuuta 2024 – NCSOFT on juuri avannut maailmanlaajuisen betatestin toiminnantäyteiselle BATTLE CRUSH -pelilleen. Toinen betatesti käynnistyi 21. maaliskuuta kello 9.00 Suomen aikaa. Pelaajat ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomen intohimoinen yhteisö, ovat lämpimästi tervetulleita liittymään ja olemaan keskeinen osa BATTLE CRUSHin matkaa.

Jo lokakuussa NCSOFT käynnisti BATTLE CRUSHin ensimmäisen maailmanlaajuisen betatestin. Tällä kertaa testaus kuitenkin laajenee koskemaan 97 maata, jotka kattavat Pohjois-Amerikan, Euroopan, Aasian ja Kaakkois-Aasian. Pelaajat ympäri maailmaa voivat sukeltaa toimintaan sekä PC:llä (Steamin kautta) että mobiililaitteilla (Android) 29. maaliskuuta kello 8.00 asti.

Tässä toisessa maailmanlaajuisessa betatestissä pelaajat voivat kokea BATTLE CRUSHin parannetun pelattavuuden, jota on nyt kehitetty merkittävästi ensimmäisestä betatestistä saadun palautteen ansiosta. Tärkeimpiä päivityksiä ovat parannettu PC-ohjaus näppäimistöllä ja hiirellä, uudistettu aulan käyttöliittymä saumatonta vuorovaikutusta varten, palkintojärjestelmä, joka tekee vihollisten voittamisesta entistäkin tyydyttävämpää, ja staminan hallinnan helpottaminen.

BATTLE CRUSH on jännittävä toimintataistelu, jossa pelaajat kilpailevat ollakseen viimeisenä pystyssä alati kutistuvilla, vihollisia vilisevillä taistelukentillä. Voit valita haluamasi hahmot eri jumalista ja mytologisista olennoista, joita kutsutaan Calixereiksi, hallitsemaan areenaa ja kukistamaan vihollisesi. Laita taitosi koetukselle monipuolisten Calixereiden kanssa, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia pelityylejä tutkittavaksi. Murskaa vihollisesi ja tule kruunatuksi voittajaksi eeppisen taistelun tuoksinassa! 

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

  • Strateginen taistelutoiminta, jossa käytetään yksinkertaisia ohjaimia, maastoa ja esineitä.
  • Ainutlaatuiset taistelukentät ja erilaiset pelitilat, jotka tukevat jopa 30 pelaajaa. 
  • Hahmot, joilla on ainutlaatuisia toimintataitoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa myyttisistä legendoista.

BATTLE CRUSH on tarkoitus julkaista maailmanlaajuisesti vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla, ja sitä kehitetään parhaillaan monialustaisena pelinä, joka sisältää Nintendo Switchin, Steamin (PC) ja mobiililaitteet. Tarkempia tietoja on saatavilla virallisella BATTLE CRUSHin verkkosivulla, Discordissa, ja YouTube-kanavalla

Liity toiseen maailmanlaajuiseen betatestiin BATTLE CRUSHin virallisen verkkosivuston kautta: https://battlecrush.plaync.com/en-us/index

Tietoja NCSOFT Corp.:sta

NCSOFT, jonka pääkonttori sijaitsee Pangyossa, Koreassa, on maailman johtava massiivisten moninpelipelien julkaisija ja kehittäjä, joka tarjoaa muun muassa kriitikoiden ylistämät Lineage®-, AION®-, Blade & Soul®- ja Guild Wars® -pelisarjat sekä lukuisia kasuaalipelejä. NCSOFTilla on maailmanlaajuisesti noin 5 000 työntekijää, ja sen tavoitteena on luoda hauskanpitoa kaikille kaikkialla maailmassa. Lisätietoja saa osoitteessa www.ncsoft.com.

Beta-trailer:

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa