Team Liquid lanseeraa scouttaus-yhteistyön Pohjois-Amerikassa

Monikansallinen eurheiluorganisaatio Team Liquid on lanseerannut The Next Wave -scouttaus-yhteistyön, joka keskittyy lahjakkaiden FPS-pelaajien löytämiseen Pohjois-Amerikasta.

Yhteistyöhön liittyy viiden jakson sarja, jonka finaali lähetetään suorana Twitchissä. Projekti keskittyy amatööri- ja ammattipelaajiin ja sisällöntuottajiin, ja kilpailun voittaja saa käteispalkinnon, sopimuksen Team Liquidin kanssa ja kumppanipalkintopaketin.

Kuva: Team Liquid

Coinbase toimii yhteistyöb sponsorikumppanina. Lisäksi Aim Lab, HyperX, IMC Trading, Kingston, MIKE JA IKE ja Secretlab tukevat hanketta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Team Liquid on ottanut yhteyttä amatööripelaajiin sen sijaan, että rekrytoisi ammattilaisia riveihinsä. Lähetykset ovat avoimia pohjoisamerikkalaisille pelaajille, ja 22 parasta pelaajaa saavat mahdollisuuden edetä finaaliin.

Nimiyhdistelmä näyttää saavan inspiraatiota NFL Scouting Combinesta, American Football Leaguen ylläpitämästä mahdollisuudesta, jossa lupaavat nousevat lahjakkuudet kilpailevat joukkueiden ja kykyjenetsijöiden edessä.

Chris Ambrosio, Team Liquidin tapahtumajohtaja, sanoi: ” Tämä kilpailu on linjassa Team Liquidin johdonmukaisen kilpailukykyisen huippuosaamisen ajatuksen kanssa. Toisin kun muut aiemmin, tämä kilpailu ei tarkastele vain sisällöntuotantoa, vaan keskittyy myös pelilliseen osaamiseen”

Team Liquidin mukaan kaikille osallistujille esitetään Aim Lab -tehtävä, joka on luotu FPS-pelin perusperiaatteiden ympärille.

22 parasta kilpailijaa käyvät läpi sarjan testejä, jotka sisältävät seurannan, selaamisen, kohdevalinnan ja muut. Kilpailijoita valvoo tuomaristo, ja heidät eliminoidaan kisasta, kunnes jäljellä on vain yksi.


Muuta luettavaa muualta

Haluatko sijoittaa asuntoon – Tutustu sijoitusasuntolainaan

Hyvin ja tarkasti valittu sijoitusasunto on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde. Parhaassa tapauksessa asunnon vuokratulot riittävät kattamaan lainanlyhennykset kokonaan ja asunnon arvonnoususta on mahdollista saada merkittävää lisätuottoa. Lisäksi sijoitusasunnon korkokulut ovat verovähennyskelpoisia. Tutustu sijoitusasuntolaina aiheeseen tarkemmin.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira?

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa