Koe tuonpuoleisia seikkailuja Maze Of Realities: Flower Of Discordissa Nintendo Switchillä

Valmistaudu jännittävään matkaan kadonneen henkilön tutkijana Maze Of Realities: Flower Of Discord Collector’s Edition -pelissä. Salaperäinen tarina vie pelaajan mukaan tehtävälle pelastaa Atlantiksen kansa löytämällä vaikeasti tavoitettava Anima-kukka. Nyt saatavilla Nintendo Switchille!

Seikkailu käynnistyy, kun etsit kadonnutta veljentytärtäsi ja hänen tutkimusretkikuntaansa Grönlannin vuoristossa. Et osannut aavistaa, että etsinnät johtaisivat sinut avaamaan portaalin, joka vie sinut ei vain yhteen, vaan kolmeen eri maailmaan: Arcaliumiin, Atlantikseen (joka tunnetaan myös vedenalaisena maailmana) ja Rinnakkaismaailmaan.

Näitä maailmoja tasapainottaa maaginen Anima-kukka, jota löytyy vain Arcaliumista. Tämän kukan siitepöly on Atlantiksen olemassaololle elintärkeää, sillä se tuottaa sen tulevaisuudelle elintärkeää happea. Nyt arvoituksellinen muukalainen on varastanut Animan, ja sinun tehtäväsi on jäljittää hänet sekä palauttaa varastettu kukka!

Avainominaisuudet:

  • Etsi kaikki Arcaliumissa kasvavat kukat oppiaksesi lisää sen kasvistosta.
  • Kerää helmiä koristellaksesi taloa Atlantiksessa.
  • Selvitä, mikä on Anima-kukan varkauden takana.
  • Palauta rauha kahden rinnakkaisen maailman välille bonusluvussa.

Lähde unohtumattomaan seikkailuun, joka on täynnä haasteita, oivalluksia ja maagisen Anima-kukan etsimistä! Maze Of Realities: Flower Of Discord Collector’s Edition on nyt saatavilla Nintendo eStoressa.

https://www.nintendo.com/us/store/products/maze-of-realities-flower-of-discord-collectors-edition-switch/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa