Kunitsu-Gami: Path of the Goddess tarjoaa vimmaista toimintaa ja upeita taisteluita

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema toimintapeli on fantastinen ja tarinavetoinen kokemus japanilaisen taruston parissa.

Pelin ympäristö sijoittuu vuorelle, jota asuttaa jumalatar. Vuoren on kuitenkin vallannut pahuutta hohkaava musta voima ja sen myötä ovat saapuneet Seetheksi kutsutut hirvitykset. Pelaajan ohjastama sankarihahmo joutuu taisteluun näitä olentoja vastaan samalla, kun tehtävänä on pelastaa apua tarvitsevat kyläläiset pahan voimilta.

Keskushahmo Soth seikkailee kahden eri aikasyklin välillä, yön ja päivän rytmissä, jotka tuovat esiin eri puolia vuoresta. Tuodakseen takaisin rauhan Vuorenneidon maailmaan, tulee sankarihahmon sekä kohdata kammottavat hirviöt ja piinaavat kammotukset että auttaa asukkaita päiväsaikaan. Vuorokaudenajan vaihtuminen onkin merkittävässä osassa pelimaailman viehätystä ja tapahtumia, sillä pelimaailma näyttäytyy erilaisena riippuen siitä, missä ajassa Soth matkaa.

Koska eri paikat näyttäytyvät kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti eri valossa, vaaditaan pelaajalta strategista suunnittelua ja vaikeita valintoja tekojen ja pyrkimysten suhteen. Auttamalla kyläläisiä pelaaja saa myös apua näiltä ja voi näin antaa näille erilaisia tehtäviä suoritettavaksi. Esimerkiksi suojaamalla kyläänsä voivat asukit olla avuksi taistelussa pimeyden voimia vastaan.

Taistelut Seethe-vihollisia vastaan ovat vimmaisia ja vauhdikkaita, jolloin tarvitaan samuraimiekan apua ja nopeita liikkeitä. Tanssimaista liikehdintää muistuttavat miekkataistelut ovat kaunista ja värikästä katsottavaa. Niiden myötä pelaaja voi kokea jumalallisten voimien olevan matkassa ja voimaantua taisteluissa ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollisarmeijaa vastaan. Pelissä yhdistyvätkin reaaliaikastrategioiden taktiset päätökset nopeatempoisen miekkataistelun vetovoimaiseen menevyyteen.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess julkaistaan myöhemmin tänä vuonna sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja pelistä: Kunitsu-Gami: Path of the Goddess | CAPCOM

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa