VelocityOne Race kurvaa kauppoihin Suomessa

Kilpa-ajosimulaatioiden fanit voivat nyt lähteä radalle ja varmistaa ruutulippunsa käyttämällä alan uusinta ja edistyksellisintä ratti-poljinkokoonpanoa

27. helmikuuta 2024 – Kiinnitä turvavyö, tartu rattiin ja anna mennä, sillä myydyimpien pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR), julkisti tänään kaikkien aikojen ensimmäisen ajopelisimulaatiojärjestelmänsä, Turtle Beach® VelocityOne™ Race, olevan nyt saatavilla. Suunniteltu Xboxille ja Windows PC:lle, tämä uraauurtava universaali ratti- ja poljinjärjestelmä on peräisin tuotemerkin moninkertaisesti palkitulta VelocityOne-simulaatiotiimiltä, ja siinä on uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja, jotka auttavat kuljettajia saavuttamaan paalupaikat ja ruutuliput. VelocityOne Race on saatavilla tänään 699.99 euron OVH:lla osoitteessa www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

VelocityOne Race jättää kilpailijat varjoonsa vertaansa vailla olevalla kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyllä, yleissuunnittelulla ja rakentamisen laadulla”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin varajohtaja. “Turtle Beach on jälleen kerran toimittanut pelisimulaattorilisävarusteen, joka asettaa luokan riman uusiksi. VelocityOne Race sisältää viimeisimmät teknologiat, joita vakavasti otettavat sim-kilpailufanit ja kuljettajat rakastavat – hintaan, jota on vaikea voittaa.”

K:Drive™ moottorin merkitys

VelocityOne Race tarjoaa simulaatioajofaneille korkealaatuista suoravetoista voimakkuuden palautetta käyttäen räätälöityä 7.2 Nm:n K:Drive™-moottoria. K:Drive-moottori toimittaa erittäin realistista ja voimakasta palautetta samalla kun se ylläpitää sujuvaa ohjausta ja tarkkoja reaktioita kilpailutapahtumiin sekä radan olosuhteisiin. Tämä teknologia tarjoaa kuljettajille ennennäkemättömän aitouden tunteen, mikä on erityisen tärkeää kilpa-ajoa simuloitaessa.

Dynaamiset jarrut ja polkimet

VelocityOne Racen jalkaosassa olevat alumiinipolkimet ja Dynamic Brake Tek™ -kuormasolujarrut matkivat todellista jarrutustehoa. Ajajat voivat tuntea G-voimat ja jarrujen hajoamisen jokaisessa mutkassa, mikä lisää ajokokemuksen realistisuutta. Nämä innovatiiviset jarrut ja polkimet ovat keskeisiä elementtejä tarjottaessa kuljettajille mahdollisimman todentuntuista ajokokemusta.

Käsintehdyt ratit ja Mag-Shift™ vaihdekepinvaihtimet

Ratin irrotettava, käsin ommeltu nahkapäällys parantaa realismia ja pitoa vaihteita vaihdettaessa. Mag-Shift™-vaihdekepinvaihtimet tarjoavat nopeat, luotettavat ja johdonmukaiset vaihdot. Lisäksi kaksi lisäanalogista vipua, joissa on magneettiset Hall Effect -sensorit, takaavat tarkan kytkimen ja käsijarrun hallinnan. Tämä yksityiskohtainen suunnittelu lisää kokemuksen aitoutta ja vastaa kilpa-ajon vaatimuksia.

Race Management Display™ ja pelidata

Reaaliaikainen kilpa-ajon telemetriadata tuetaan tuetuissa kilpa-ajopeleissä ja mukautetut ohjaimet ovat nopeasti ja selkeästi nähtävissä VelocityOne Racen mullistavalla integroidulla Race Management Display™:llä. Tämä näyttö mahdollistaa kriittisen tiedon nopean havaitsemisen kilpailun aikana, mikä on avainasemassa kilpailuetua haettaessa.

Mukautettavuus ja Tuner-mobiilisovellus

Mukautettavuus ei rajoitu vain näyttöön, sillä VelocityOne Racen uudelleenohjelmoitavat napit ja Tuner-kumppanisovellus – saatavilla Xboxille, Windows PC:lle ja tuetuille mobiililaitteille – varmistavat, että riippumatta autosta tai kilpailusta, kuljettajat ovat aina tietoisia autonsa tilasta kilpailun aikana. Tämä mahdollistaa kuljettajille paremman kontrollin ja sopeutumisen erilaisiin kilpailutilanteisiin.

listaus: VelocityOne Racen keskeiset ominaisuudet

  1. K:Drive™-moottori: 7.2 Nm teho, tarjoaa realistista voimakkuuden palautetta.
  2. Dynamic Brake Tek™ -jarrut: Simuloi todellista jarrutustehoa, tunnet G-voimat ja jarrujen hajoamisen.
  3. Käsintehdyt nahkaratit: Parantavat pitoa ja realismia.
  4. Mag-Shift™ vaihdekepinvaihtimet: Nopea ja luotettava vaihtaminen.
  5. Hall Effect -sensorit: Tarkka kytkimen ja käsijarrun hallinta.
  6. Race Management Display™: Näyttää reaaliaikaisen kilpa-ajon telemetriadataa.
  7. Mukautettavat ohjaimet: Parannettu pelikokemus eri autoilla ja radoilla.
  8. Tuner-kumppanisovellus: Saatavilla useille alustoille, parantaa auton hallintaa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa