Xsolla julkaisee Pay Stationin

Xsolla julkaisee Pay Stationin, tehokkaimman työkalun mobiilikehittäjille tulojen vapauttamiseen mukautettavan ja yksinkertaistetun kassatoiminnon avulla

Uusia päivityksiä on nyt saatavilla mobiilipelien verkkokauppaan, monialustajulkaisemiseen ja maksuratkaisuihin.

Los Angeles 5.8.2022 – Xsolla, johtava maailmanlaajuinen videopelikaupan yritys, paljasti uusia ratkaisuja ja ominaisuusjulkaisuja. Tällä viikolla lanseerataan heidän tehokas kaupallinen lippulaivapalvelunsa, joka keskittyy tarjoamaan yksinkertaisen ja muokattavan kassakokemuksen mobiilikehittäjille. Tarjolla on myös kaksi muuta ratkaisua, jotka auttavat kehittäjiä aloittamaan kehitysmatkansa ja hallitsemaan menestyksekkäästi peliensä kasvua julkaisun jälkeen. Lisäksi Xsolla luo uusia ominaisuuksia mobiilipeleihin keskittyviin ratkaisuihinsa auttaakseen mobiilipelien kehittäjiä pysymään jatkuvasti kehittyvän toimialan edellä ja tuottamaan enemmän myyntiä mobiilipeliliiketoiminnalleen. 

Xsolla Pay Station 

Xsollan Pay Station tuo merkittäviä päivityksiä ydintoimintoihin ja on ainoa videopelialalle tarkoitettu alustarajat ylittävä brändätty maksukokemus. Ominaisuuksiin kuuluvat optimoitu käyttökokemus ostokokemuksen parantamiseksi, mukautettava käyttöliittymä, virtaviivaistetut mobiilimaksut ja täysi tuki mobiililompakoille maailmanlaajuisesti. 

Lisätietoja Xsolla Pay Stationista saat osoitteesta: https://xsolla.pro/prrw12paystation

Xsolla Web Shop mobiilipeleille 

Xsollan suosittu mobiiliratkaisu tarjoaa nyt mobiilipelien kehittäjille lisää mahdollisuuksia tehostaa markkinointiponnistuksiaan ja sitouttaa käyttäjiä suoraan.

  • Laajennetut kokonaisuudet 
  • Personoitu kauppapaikka 
  • Personoidut kampanjat 

Lisätietoja Xsolla-verkkokaupasta saat osoitteesta: https://xsolla.pro/prrw12webshop  

Xsolla monialustajulkaiseminen 

● Laajentaa markkinointikanavaa tuottamalla uusia asiakkuuksia alhaisemmilla asennuskustannuksilla 

● Lisää tietoisuutta pelaajien keskuudessa, jotka pelaavat mieluummin PC- ja verkkopelejä

● Luo yksilöllisemmän ja brändätyn pelikokemuksen jokaisella alustalla, suunnattu pelin laajalle yleisölle

● Muuttaa enemmän nykyistä pelaajakuntaa maksaviksi pelaajiksi suosittujen maksuvaihtoehtojen avulla, joita ei ole saatavilla sovelluskaupassa

Lisätietoja Xsollan monialustajulkaisuratkaisusta saat osoitteesta: https://xsolla.pro/prrw12multiplatform 

Xsolla Accelerator 

Uusi rahoitusohjelma, Xsolla Accelerator, on nyt saatavilla riippumattomille studioille, jotka etsivät pelialan ohjausta ja investointitukea kehityssyklinsä alkuvaiheessa. Pelinkehittäjät voivat hakea alan mentoreiden vetämiin koulutusohjelmiin, jotka auttavat muokkaamaan peli- ja sisällöntuotantoa, ja saavat mahdollisuuden rahoitukseen, joka valmistaa heitä seuraavaan vaiheeseen liiketoiminnan arvioinnissa ja investoinneissa. Hyväksytyt kehittäjät saavat myös ainutlaatuisia mahdollisuuksia luoda yhteyksiä maailmanlaajuiseen julkaisijoiden ja sijoittajien verkostoon. 

Lisätietoja Xsolla Acceleratorista saat osoitteesta: https://xsolla.pro/prrw12accelerator 

Xsolla Payouts

Olitpa sitten pelinkehittäjä, joka haluaa käsitellä maksuja käyttäjien luoman sisällön tekijöille, esports-alusta, joka palkitsee pelaajiaan, tai markkinapaikka, tämä uusi ratkaisu virtaviivaistaa joukkomaksuja sadoille tai tuhansille henkilöille. Xsolla Payouts optimoi toiminnan tehokkuuden hallinnoimalla useita sopimuksia käyttäjien ja sisällöntuottajien kanssa, suorittamalla verohaastattelut, helpottamalla veroraportointia ja tarjoamalla tarkimmat tilisaldolaskelmat. 

Lisätietoja Xsolla Payoutsista saat osoitteesta: https://xsolla.pro/prrw12payouts 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Xsolla julkaisee Pay Stationin”

Vastaa