Onko Nintendo Switchille tulossa seuraaja?

Nintendo on jo jonkin aikaa antanut vihjeitä uuden konsolinsa tuomisesta markkinoille. Siitä huolimatta tarkempia tietoja julkaisusta ei ole annettu, eikä edes vuodettu huhujen muodossa. Nintendolle onkin tyypillistä olla paljastamatta ylipäätään yhtään mitään tai mistään. Voidaan kuitenkin päätellä, että pelaajien Nintendo Switch -tilit tulevat mukaan seuraavan sukupolven konsoleihin, sillä siirtymisestä pyritään tekemään sujuva. 

Koska tiedot Nintendon suunnitelmista puuttuvat, ovat kaikki mahdolliset informaation muruset kiinnostavia. Yrityksen presidentti puhui Nintendon osakkeenomistajien Q&A-tilaisuudessa aiemmin Nintendo Switch -käyttäjien ja seuraavan mahdollisen konsolin yhteydestä sanoen, että “haluamme hyödyntää tilejä siirrossa niin paljon kuin se on mahdollista”.

Ei vahvistusta

Luonnollisestikaan tämä ei ole vahvistus millekään, mutta Furukawan lausunto antaa ymmärtää, ​​että Nintendo pyrkii antamaan Switchin omistajille mahdollisuuden ottaa tilinsä mukaan, mikäli he ostavat tilalle tulevan konsolin. Varmasti houkuttelevampi vaihtoehto kuin ahdistava ajatus nollasta aloittamiselle, pelien jäädessä vanhaan järjestelmään jumiin. 

Varmaa tietoa koko tilin siirrosta uudelle, vielä nimettömälle, Nintendo Switch 2:lle ei tästä huolimatta vielä ole. Vaikka Nintendo ottaisi käyttöön järjestelmän, jonka avulla tilin pystyy siirtämään konsolista toiseen, se ei tarkoita, että pelit välttämättä seuraisivat mukana. 

Tämän toiminnon pois jättäminen olisi kuitenkin Nintendolle suuri virhe, sillä esimerkiksi PS5- ja Xbox Series X|S -omistajat pystyivät tuomaan tilinsä ja kirjastonsa uuteen järjestelmään. Switchillä on noin 125 miljoonaa käyttäjää. 

Tuleeko Diablo 4 Nintendo Switchiin?

Nykyisessä Nintendo Switch -konsolissa on joka tapauksessa vielä paljon toimintaa. Tulossa on niin remakeja kuin täysin uusiakin pelejä. Yksi tämän vuoden myydyimmistä peleistä on Diablo 4, mutta Switchille sitä ei jostain syystä ole julkaistu. Ainoastaan PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelaajat saavat kokea klassisen sarjan kesäkuussa ilmestyneen neljännen osan.

Pelaajat ovatkin kyselleet, tuleeko Diablo 4:sta ollenkaan Switchille. Nintendo-pelaajat kaipailevat uutta peliä tahkottavaksi Zelda: Tears of the Kingdomin massiivisen menestyksen jälkeen. Tällä hetkellä Diablo 4 ei ole pelattavissa Nintendo Switchillä, eikä tietoa siitä, onko se  todennäköisesti koskaan tulossakaan. Virallisia suunnitelmia siitä, että Blizzard esittelisi Diablo 4:n Switchille ei ikävä kyllä ole olemassa. 

Jos haussa on kädessä pidettävä pelilaite Diablo 4:n pelaamiseen, vaihtoehtoina ovat lähinnä Steam Deck ja ehkä tuleva ASUS ROG Ally. Diablo 2: Resurrected sekä Diablo 3 löytyvät myös Switchille, mikäli niitä haluaa kokeilla alkuun.

Tekniset ominaisuudet esteenä

Kysymys kuuluukin, miksi aiemmat Diablo-pelit ovat saatavilla Switchissä ja Diablo 4 ei. Oletettavasti syynä ovat uudemman pelin graafiset ja tekniset ominaisuudet. Jos kaiken pitäisi haluttaisiin toimivan näppärästi, pelin kehittäjät joutuisivat suunnittelemaan erillisen portin ainoastaan Switchille. 

Toki on mahdollista, että Switchia varten on tehty suunnitelmia, mutta kuten todettu, mitään virallisia suunnitelmia ei ole julkistettu. Pelaajien on siis hypättävä PC:lle, PS5:lle tai Xbox Series X|S:lle kokeakseen Diablo 4:n kaikessa loistossaan.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Onko Nintendo Switchille tulossa seuraaja?”

Vastaa